Processos participatius oberts

Procés participatiu sobre les obres de remodelació i reforma de l’Escola de Fonollosa

Procés participatiu sobre les obres de remodelació i reforma de l’Escola de Fonollosa

El procés d'ampliació de l'Escola de Fonollosa s'està coordinant per una Comissió participativa liderada per l'ajuntament de Fonollosa, formada pels altres dos ajuntaments de la zona (Aguilar de Segarra i Rajadell), l'Escola i l'AMPA i té per objectiu establir les bases sobre les quals es projectarà aquesta ampliació i que han de servir per escollir l'equip redactor del projecte i l'empresa constructora, així com fer el seguiment i acompanyament de l'obra i la compaginació de l'activitat docent durant tot el procés

En el marc d'aquest procés, obrim aquest espai participatiu on-line a totes les famílies de l'Escola de Fonollosa per recollir les valoracions i propostes de millora, sent conscients que el marge de maniobra està determinat pel  Programa Funcional que ha de seguir els estàndards requerits pel Departament d'Ensenyament   i el pressupost (1,8M€, import amb IVA inclòs).

Com participar?

1. Per participar és necessari donar-se d'alta amb un nom d'usuari i contrasenya en aquest link:  nou usuari. En cas de prendre la contrasenya, podeu  recuperar-la, aquí!  

2. En aquesta consulta on-line podeu indicar el grau d'acord sobre cadascun dels  8 ítems  presentats per mitjà de la següent escala de colors:

verdMolt d'acord      verdBastant d'acord    verdA mitges    Poc d'acord    verdGens d'acord   verd Ns/Nc.

3. Per tal de prioritzar el vostre grau d'acord, es pot seleccionar un màxim de 4 verds (verdMolt d'acord) en relació als 8 ítems, per la qual cosa, cal que ho tingueu en compte a l'hora de seleccionar els ítems.  

4. Per argumentar les vostres valoracions de colors, podeu escriure comentaris i aportacions per a cada ítem, així com comentar les valoracions i propostes d’altres persones participants.

5. Podeu modificar la valoració fent clic a  i canviar el color de la valoració. Els comentaris/aportacions no es poden modificar. 

6. Podeu veure els resultats en temps real a l'apartat Opcions - Resultats (quadre blanc de la part superior dreta) 

7. Al final, en el requadre de comentaris generals, podeu afegir suggeriments i altres qüestions que no quedin reflectides en el fòrum i que considereu importants.

Es pot participar fins el diumenge 14 de març.

Per qualsevol dubte tècnic, poseu-vos en contacte amb:  participa@dracs.cat

Més informació

Composició de la comissió de seguiment:

  • L’Alcalde i regidor d’educació de l’Ajuntament de Fonollosa
  • Els dos alcaldes i les dues regidores d’educació dels Ajuntaments d’Aguilar de Segarra i Rajadell
  • 3 membres de l’AMPA de l’Escola de Fonollosa
  • 3 membres de l’equip directiu de l’escola + 1 professora amb experiència a l’escola
  • L’arquitecte municipal de l’Ajuntament de Fonollosa
  • Un arquitecte extern que conduirà el procés participatiu i n’extreurà les conclusions en les que ens basarem per preparar els plecs de clàusules inclosos dins de la licitació de redacció i direcció d’obra del projecte.

Sessions realitzades:

  • Dimarts 2 de març: Sessió explicativa del projecte per part de l'alcalde, el regidor d'eduacaió i l'arquitecte amb el claustre de professors de l'escola de Fonollosa. Torn obert de preguntes
  • Dimecres 3 de març: Sessió explicativa del projecte per part de l'alcalde, el regidor d'eduacaió i l'arquitecte amb les famílies de l'AMPA. Torn obert de preguntes
  • Dijous 4 de març: Sessió amb els membres de la comissió de seguiment per valorar les aportacions realitzades

Un cop tancat, es recollirà i interpretarà la informació per incloure-la en la redacció final dels plecs per a licitar la redacció del projecte i la direcció d’obra.

Projecte de pavimentació de carrers del nucli antic de Fals 

Projecte de pavimentació de carrers del nucli antic de Fals 

Trobada oberta de participació ciutadana on s'explicarà el projecte de pavimentació de carrers del nucli antic de Fals, del qual s’executarà una primera actuació aquest any. També podreu comentar amb l’Alcalde i membres del Govern municipal altres temes que us interessen o preocupen (que podeu fer arribar anticipadament a l’adreça fonollosa@fonollosa.cat,oplantejar-los en el mateix moment de la reunió).

Més informació

Darrera actualització: 09.03.2021 | 13:38
Darrera actualització: 09.03.2021 | 13:38