Processos participatius oberts

Pla de turisme de Fonollosa - Any 2023

L'Ajuntament de Fonollosa està immers en un procés de planificació per al futur turístic del nostre estimat municipi. Amb l'objectiu de fer-vos partícips d'aquesta aventura i volem fer un procés de participació per recollir les vostres valuoses opinions, hem creat una enquesta destinada a conèixer els vostres pensaments, preferències i suggeriments sobre el Pla de Turisme que estem elaborant.

🏞️ El vostre punt de vista és fonamental per a nosaltres. Volem assegurar-nos que aquest Pla de Turisme reflecteixi les expectatives i les necessitats del nostre poble, i per això us convidem a compartir les vostres idees i inspiracions.

📋 Dediqueu uns minuts a respondre a la nostra enquesta, la qual trobareu fàcilment a través del següent enllaç. Amb cada resposta, esteu contribuint a la creació d'un Pla de Turisme que sigui autèntic, inclusiu i que realment representi la riquesa de Fonollosa.

🤝 Agraïm la vostra col·laboració i participació en aquesta fase crucial. Amb la vostra ajuda, estem segurs que podrem donar forma a un futur turístic vibranti i ple d'oportunitats per a tots.

En aquest enllaç trobaràs l'enllaç de la notícia

 

 

Darrera actualització: 06.03.2024 | 11:42
Darrera actualització: 06.03.2024 | 11:42