Avisos i incidències

 • Baner informatiu del tall de llum el dia 19 de maig Tall de subministrament elèctric 12/05/2023

  E-Distribución realitzarà treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució elèctrica el dia 19 de maig.

 • Avís del tall de subministrament elèctric Tall de subministrament elèctric 09/05/2023

  E-Distribución realitzarà treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució elèctrica el dia 15 de maig.

 • Baner informatiu del tancament del punt de poda previst pel dia 15 de maig Tancament preventiu dels punts de poda previst pel 15 de maig 05/05/2023

  Aquest any, degut a l'elevat risc d’incendi que patim des de fa dies, seguint les indicacions dels òrgans competents, hem d'avançar la data de tancament dels punts de poda habilitats al municipi.

 • Baner informatiu del tall de llum previst pel dia 21 de març de 2023 Tall de subministrament elèctric 14/03/2023

  E-Distribución realitzarà treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució elèctrica el dia 21 de març de 2023.

 • Problemes de recepció de TDT a causa de l'activació de la Xarxa Mòbil de nova generació 09/03/2023

  Tal com vam informar-vos en el seu moment, el setembre passat va iniciar-se el servei de telefonia mòbil de nova generació (4G i 5G) a la zona. Des de llavors poden haver-se produït afectacions a la recepció de televisió digital terrestre (TDT).

 • Banner informatiu del tall d'aigua. Tall de subministrament d'aigua 08/03/2023

  Aigües de Manresa realitzarà treballs de manteniment a la xarxa de distribució el dia 9 de març de 2023, en conseqüència es veuen obligats a interrompre temporalment el subministrament.

 • Baner informatiu del tall de llum del dia 8 de març de 2023 Tall de subministrament elèctric 06/03/2023

  E-Distribución realitzarà treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució elèctrica el dia 8 de març de 2023.

 • Baner informatiu del tall de subministrament elèctric el dia 6 de març de 2023 Tall de subministrament elèctric 02/03/2023

  E-Distribución realitzarà treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució elèctrica el dia 6 de març de 2023.

 • Baner informatiu del tancament temporal del Cap de Canet de Fals Consultori mèdic de Canet de Fals tancat dijous dia 19 de gener 18/01/2023

  Departament de Salut comunica que, per necessitats del servei, cal tancar la consulta mèdica i d’infermeria del consultori de Canet de Fals el dia: 

  •       Dijous, 19 de gener de 2023
 • Consells per prevenir les glaçades a les instal·lacions d’aigua 18/01/2023

  Davant d’una situació de baixada de temperatures i temperatures baixes sostingudes, és recomanable prevenir les possibles afectacions seguint una sèrie de consells per evitar danys per congelació en les instal·lacions d’aigua.

  A continuació us detallem un seguit d'actuacions que recomana Aigües de Manresa i que us poden servir d'ajuda:

 • Baner tall de carrer Tall de circulació per la cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient 03/01/2023

  ⛔ A causa de l'arribada al poble de Fonollosa de Ses Majestats prevista pel dia 5 de gener, el Cr. Major (des de l'alçada de l'Ajuntament) fins a l'inici del Cr. Santa Elena (a l'alçada del restaurant Cal Calet) romandrà tallat al trànsit des de les 17:00h fins a les 20:00h.

 • Baner informatiu del tall de subministrament elèctric el dia 15 de desembre de 2022 Tall de subministrament elèctric 09/12/2022

  E-Distribución realitzarà treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució elèctrica el dia 15 de desembre de 2022.

 • Baner informatiu del tall del Camí Vell de Camps El Camí Vell de Camps romandrà tancat al trànsit a partir del dia 12 de desembre 09/12/2022

  Dilluns, 12 de desembre començaran les obres d'arranjament d'un tram de la pujada de Cal Sirola del Camí Vell de Camps que està molt malmès.
  Per aquest motiu, es preveu que el camí romangui tancat al trànsit des del dia 12 fins a finals de desembre, que és el temps estimat de durada d'obra per l'empresa constructora (Excavacions Duocastella).

  Disculpeu les molèsties que aquest tall us pugui ocasionar.
   

 • Banner informatiu de l'inici d'obres al carrer Santa Elena Avís d'inici d'obres al carrer Santa Elena de Fonollosa 29/11/2022

  Demà dimecres dia 30 s'inicien les obres d'urbanització d'una part del carrer Santa Elena de Fonollosa.

 • Baner de l'Oficina Mòbil Oficina mòbil d'informació al consumidor 21/11/2022

  La unitat mòbil de l'Oficina del Consumidor fa parada al municipi per atendre les vostres consultes i oferir-vos informació sobre temes de consum.

  Dia: Dijous 1 de desembre de 2022

  Horari: de 12:00 a 13:00 hores

  Lloc: davant de l’Ajuntament

  Carrer Església s/n

 • Imatge dels talls que s'efectuaran degut a la Nit Fantasma Talls puntuals de carrers a Fals els dies 29, 30 i 31 d'octubre 27/10/2022

  El proper 31 d'octubre, des de l'Associació Cultural i Recreativa de Fals, es durà a terme la Nit Fantasma per la revetlla de Tot Sants a Fals.

 • Enquesta sobre teràpies complementaries del CAP Sant Joan de Vilatorrada 27/10/2022

  Des del CAP Sant Joan de Vilatorrada estant fent un estudi sobre teràpies complementaries.

  Per aquest motiu, des del citat centre de salut han enviat mitjançant SMS una enquesta GoogleForm a tots els seus usuaris perquè hi puguin participar.

   

 • Separa Obre Tanca Avís sobre les targetes d'obertura de contenidors pendents d'entrega 29/07/2022

  Les persones que us va quedar pendent d'entregar la segona targeta durant la campanya d'implantació del nou sistema de contenidors tancats, l'haureu de rebre com a molt tard la setmana del 1 d'agost. 
  👉🏻 La rebreu per correu postal, dins d'un sobre logotipat de la campanya “Separa, obre, tanca.” 

  ‼️Preguem reviseu bé el correu que us arriba i no el confongueu amb publicitat 

 • Bnaer del Ban D'Alcaldia corresponent a la prohibició de llençar coets i focs d'artifici a tot el terme municipal de Fonollosa Prohibició de llençar coets i focs d'artifici a tot el terme municipal de Fonollosa 22/06/2022

  Davant de les altes temperatures i l’elevat risc d’incendi, i d’acord amb la normativa sobre prevenció i protecció contra incendis forestals, resta prohibit a tots els terrenys forestals del nostre terme municipal, siguin o no poblats d’espècies arbòries: 
  - Encendre foc per a qualsevol tipus d’activitat independentment de la seva finalitat, a excepció de les activitats expressament autoritzades.
  - Llençar objectes encesos. 
  - Abocar escombraries, runa, restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser causa d’inici o propagació d’un foc.
  - Llençar coets, globus, focs d’artifici o d’altres artefactes que continguin foc.

  👉🏻 I atesa la proximitat de la Revetlla de Sant Joan, tradicionalment nit de tirar coets, petards i fer fogueres.
  ES FA SABER:

  1️⃣
  - Que per seguretat i degut a l’elevat risc d’incendi forestal, es prohibeix llençar coets, focs d’artifici i elements pirotècnics dels quals no es controla el destí en el llançament en tot el terme municipal de Fonollosa (Camps,  Canet de Fals, Fals i Fonollosa)
  2️⃣
  - Es recorda la prohibició de llençar pirotècnia (petards i altres) a menys de 500 metres de zones boscoses. En qualsevol cas, tampoc es podran llençar en zones no urbanitzades o properes a vegetació o parcel·les urbanes (sobretot a Canet de Fals). 
  3️⃣
  - Recordar l’obligatorietat de mantenir els solars nets de vegetació per tal d’evitar possibles incidents.


  Amb tot, assenyalar que a part del perill d’incendi que suposen els coets i petards, també representen importants molèsties a persones amb sensibilitats auditives, així com animals.
  L’Ajuntament demana responsabilitat i seny, ja que són moments complicats per tot el territori.

  #juntsmillorem #revetlla #santjoan #camps #canetdefals #fals #fonollosa
  www.fonollosa.cat

Darrera actualització: 10.12.2020 | 12:20
Darrera actualització: 10.12.2020 | 12:20