Avisos i incidències

 • Baner informatiu del tancament temporal del Cap de Canet de Fals Consultori mèdic de Canet de Fals tancat dijous dia 19 de gener 18-01-2023

  Departament de Salut comunica que, per necessitats del servei, cal tancar la consulta mèdica i d’infermeria del consultori de Canet de Fals el dia: 

  •       Dijous, 19 de gener de 2023
 • Consells per prevenir les glaçades a les instal·lacions d’aigua 18-01-2023

  Davant d’una situació de baixada de temperatures i temperatures baixes sostingudes, és recomanable prevenir les possibles afectacions seguint una sèrie de consells per evitar danys per congelació en les instal·lacions d’aigua.

  A continuació us detallem un seguit d'actuacions que recomana Aigües de Manresa i que us poden servir d'ajuda:

 • Baner tall de carrer Tall de circulació per la cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient 03-01-2023

  ⛔ A causa de l'arribada al poble de Fonollosa de Ses Majestats prevista pel dia 5 de gener, el Cr. Major (des de l'alçada de l'Ajuntament) fins a l'inici del Cr. Santa Elena (a l'alçada del restaurant Cal Calet) romandrà tallat al trànsit des de les 17:00h fins a les 20:00h.

 • Baner d'avís de tall de carrer Tall de circulació a Fonollosa pel Mercat de Nadal 23-12-2022

  ⛔ A causa del Mercat de Nadal previst pel dia 24 de desembre que s'organitza des de l'ACR de Fonollosa, el Cr. Major (des de l'alçada de l'Ajuntament) fins a l'inici del Cr. Santa Elena (a l'alçada del restaurant Cal Calet) romandrà tallat al trànsit des de les 8:30h fins a les 17:00h.

 • Baner informatiu del tall de carrer per cantada de Nadales Tall de circulació al Carrer Major de Fonollosa 15-12-2022

  ⛔ Degut al concert de nadal dels alumnes de l’escola a la plaça 1 d’octubre, dimarts 21 de desembre el carrer major de Fonollosa estarà tallat de 10:30h a 13:00h. 

  👉 Es podrà utilitzar com a via alternativa la sortida cap al Raval de la Solana.

 • Baner informatiu del tall de subministrament elèctric el dia 15 de desembre de 2022 Tall de subministrament elèctric 09-12-2022

  E-Distribución realitzarà treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució elèctrica el dia 15 de desembre de 2022.

 • Baner informatiu del tall del Camí Vell de Camps El Camí Vell de Camps romandrà tancat al trànsit a partir del dia 12 de desembre 09-12-2022

  Dilluns, 12 de desembre començaran les obres d'arranjament d'un tram de la pujada de Cal Sirola del Camí Vell de Camps que està molt malmès.
  Per aquest motiu, es preveu que el camí romangui tancat al trànsit des del dia 12 fins a finals de desembre, que és el temps estimat de durada d'obra per l'empresa constructora (Excavacions Duocastella).

  Disculpeu les molèsties que aquest tall us pugui ocasionar.
   

 • Baner informatiu del tancament ocasional del cap de Canet de Fals el divendres 9 de desembre Tancament ocasional del consultori mèdic i d'infermeria a Canet de Fals 02-12-2022

  El Departament de Salut comunica que, per necessitats del servei, cal tancar la consulta mèdica i d'infermeria del consultori local de Canet de Fals el divendres 9 de desembre de 2022

 • Banner informatiu de l'inici d'obres al carrer Santa Elena Avís d'inici d'obres al carrer Santa Elena de Fonollosa 29-11-2022

  Demà dimecres dia 30 s'inicien les obres d'urbanització d'una part del carrer Santa Elena de Fonollosa.

 • Baner de l'Oficina Mòbil Oficina mòbil d'informació al consumidor 21-11-2022

  La unitat mòbil de l'Oficina del Consumidor fa parada al municipi per atendre les vostres consultes i oferir-vos informació sobre temes de consum.

  Dia: Dijous 1 de desembre de 2022

  Horari: de 12:00 a 13:00 hores

  Lloc: davant de l’Ajuntament

  Carrer Església s/n

 • Imatge dels talls que s'efectuaran degut a la Nit Fantasma Talls puntuals de carrers a Fals els dies 29, 30 i 31 d'octubre 27-10-2022

  El proper 31 d'octubre, des de l'Associació Cultural i Recreativa de Fals, es durà a terme la Nit Fantasma per la revetlla de Tot Sants a Fals.

 • Enquesta sobre teràpies complementaries del CAP Sant Joan de Vilatorrada 27-10-2022

  Des del CAP Sant Joan de Vilatorrada estant fent un estudi sobre teràpies complementaries.

  Per aquest motiu, des del citat centre de salut han enviat mitjançant SMS una enquesta GoogleForm a tots els seus usuaris perquè hi puguin participar.

   

 • Separa Obre Tanca Avís sobre les targetes d'obertura de contenidors pendents d'entrega 29-07-2022

  Les persones que us va quedar pendent d'entregar la segona targeta durant la campanya d'implantació del nou sistema de contenidors tancats, l'haureu de rebre com a molt tard la setmana del 1 d'agost. 
  👉🏻 La rebreu per correu postal, dins d'un sobre logotipat de la campanya “Separa, obre, tanca.” 

  ‼️Preguem reviseu bé el correu que us arriba i no el confongueu amb publicitat 

 • Bnaer del Ban D'Alcaldia corresponent a la prohibició de llençar coets i focs d'artifici a tot el terme municipal de Fonollosa Prohibició de llençar coets i focs d'artifici a tot el terme municipal de Fonollosa 22-06-2022

  Davant de les altes temperatures i l’elevat risc d’incendi, i d’acord amb la normativa sobre prevenció i protecció contra incendis forestals, resta prohibit a tots els terrenys forestals del nostre terme municipal, siguin o no poblats d’espècies arbòries: 
  - Encendre foc per a qualsevol tipus d’activitat independentment de la seva finalitat, a excepció de les activitats expressament autoritzades.
  - Llençar objectes encesos. 
  - Abocar escombraries, runa, restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser causa d’inici o propagació d’un foc.
  - Llençar coets, globus, focs d’artifici o d’altres artefactes que continguin foc.

  👉🏻 I atesa la proximitat de la Revetlla de Sant Joan, tradicionalment nit de tirar coets, petards i fer fogueres.
  ES FA SABER:

  1️⃣
  - Que per seguretat i degut a l’elevat risc d’incendi forestal, es prohibeix llençar coets, focs d’artifici i elements pirotècnics dels quals no es controla el destí en el llançament en tot el terme municipal de Fonollosa (Camps,  Canet de Fals, Fals i Fonollosa)
  2️⃣
  - Es recorda la prohibició de llençar pirotècnia (petards i altres) a menys de 500 metres de zones boscoses. En qualsevol cas, tampoc es podran llençar en zones no urbanitzades o properes a vegetació o parcel·les urbanes (sobretot a Canet de Fals). 
  3️⃣
  - Recordar l’obligatorietat de mantenir els solars nets de vegetació per tal d’evitar possibles incidents.


  Amb tot, assenyalar que a part del perill d’incendi que suposen els coets i petards, també representen importants molèsties a persones amb sensibilitats auditives, així com animals.
  L’Ajuntament demana responsabilitat i seny, ja que són moments complicats per tot el territori.

  #juntsmillorem #revetlla #santjoan #camps #canetdefals #fals #fonollosa
  www.fonollosa.cat

 • Problemes de recepció de TDT degut a l'activació de la xarxa mòbil de nova generació 30-05-2022

  Us informem que durant els pròxims dies es durà a terme l'activació de la xarxa mòbil de nova generació al nostre municipi, que està promoguda pel "Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital" del govern central.

 • Tancament temporal dels punts de poda del municipi 13-05-2022

  Els punts romandran tancats a partir del proper dilluns dia 30 de maig fins la primera setmana del mes d'octubre.

 • Posada en marxa de la planta potabilitzadora d'aigua del dipòsit del Turell de Fonollosa 12-05-2022

  Segons indicacions de l’Agència Catalana de l’Aigua, els diversos municipis hem de posar a punt tots els recursos de captació d’aigua per poder-les utilitzar si s’escaigués en substitució de les fonts o captacions més afectades per l’evolució de la sequera.

  En el cas del nostre municipi cal posar a punt els diferents pous i la nova planta potabilitzadora que es va construir al dipòsit del Turell del nucli de Fonollosa. Aquest procés, que s'iniciarà el proper 17 de maig, comporta la generació d’aigua de rebuig (no apte per introduir en el sistema de distribució). Davant la possible alarma ciutadana que pugui donar-se al veure aigua que prové dels pous o planta, us en resumim les raons:

 • RESTRICCIÓ D'ACCÉS A LA VIA PÚBLICA 10-03-2022

  Veïnes i veïns,

  Us informem que els dies que es detallen a la següent relació es durà a terme, en horari de tarda (de 16:00-19:00hores), l’esplai destinat a infants i joves de 4 a 17 anys organitzat per l’ACR de Fals al nucli de Fals.:

  ▪️12 de març
  ▪️27 de març                           
  ▪️9 d’abril      
  ▪️25 d'abril                     
  ▪️30 d’abril       
  ▪️1 de maig             
  ▪️7 de maig     
  ▪️4 de juny   
  ▪️18 de juny
                          

   

  La celebració d’aquest esplai comporta l’ús excepcional de la via pública en els punts que es relacionen a continuació:  

  • Carrer Torrent a tocar la zona esportiva
  • Carrer Escoles a tocar a Can Tagore
  • Carrer de la Verema a la part de baix

   

  Per aquest motiu els informem que quedarà restringit l’accés de vehicles a la zona, durant els dies i les hores indicats, ja que l’espai es convertirà en zona de pacificació de trànsit.

 • FALSES TRUCADES PER L'ANÀLISI D'AIGUA DE LES AIXETES 09-03-2022

  Aigües de Manresa ens comunica el següent:

   

Darrera actualització: 10.12.2020 | 12:20
Darrera actualització: 10.12.2020 | 12:20