Fonollosa licita les obres de construcció de la Sala polivalent municipal de Canet de Fals

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 00:00

Amb aquesta actuació es realitzarà el tancament i habilitació del cobert existent com a sala diàfana per a la realització d’actes i activitats, i té un pressupost de 156.042,52 €.

L’ajuntament de Fonollosa ha licitat les obres per a la construcció de la Sala polivalent municipal de Canet de Fals, que es realitzarà a l’actual coberta del costat de la Plaça de la Vila. Amb un pressupost base de 156.042,52 €, les empreses interessades poden participar fins el 26 de febrer en el procediment obert basat en diversos criteris de valoració automàtica i altres sotmesos a judici de valors. Inicialment, les obres es preveu que tinguin una durada de 9 mesos, i s’iniciaran properament, una vegada finalitzada la licitació i quan s’hagi adjudicat a l’empresa que en resulti guanyadora.

En aquesta primera intervenció, es realitzarà el tancament i habilitació del cobert existent com a sala diàfana per poder acollir les diverses activitats i actes culturals i recreatius que actualment s’havien de fer a l’aire lliure. L’espai polivalent tindrà unes dimensions de 272,20 m2 i ja quedarà preparat pel seu ús públic, amb il·luminació i climatització (que utilitzarà la caldera de biomassa existent a la Llar d’Infants municipal).

En una futura segona intervenció, es preveu la construcció dels espais annexos, així com la d’un porxo i vestíbul d’accés a l’edifici (ja previstos en l’avantprojecte que va ser presentat fa un parell d’anys).

L'alcalde de Fonollosa, Eloi Hernàndez, ha explicat que "la Sala polivalent municipal que es construirà a Canet de Fals és un dels projectes prioritaris que des de l'ajuntament hem impulsat aquesta legislatura i que, després de molts anys de parlar-ne i fer diversos projectes en legislatures passades, ara serà una realitat". I afegeix que "aquest equipament és bàsic per consolidar i fer créixer la vida cultural i associativa a Canet, ja que fins el moment mancava una infraestructura que permetés realitzar actes i activitats en un espai tancat, i que reunís les garanties de seguretat i confort. Per sort, en molts pocs mesos, aquest equipament serà una realitat que podrà estar en ple ús."

Tot i que el projecte ja estava preparat l'any 2017, els tràmits van estar aturats durant un any a l'espera de resoldre qüestions relacionades amb la qualificació del sòl, que van quedar solucionades amb l'entrada en vigor del nou POUM, el passat setembre de 2018.

L’actuació està totalment finançada pel programa de Meses de Concertació acordat entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Fonollosa.

Podeu consultar totes les dades, plecs i documentació al Perfil del contractant de la web municipal.

Darrera actualització: 05.02.2019 | 17:06