BAN: en motiu de la cursa Scott Marathon Cup BTT a Fonollosa

Dimarts, 3 de setembre de 2019 a les 00:00

Es celebrarà el proper 8 de setembre, i implicarà tall de carrers.

Eloi Hernàndez i Mosella, Alcalde de Fonollosa,

FAIG SABER:

- Que el proper diumenge 8 de setembre de 2019 tindrà lloc a Fonollosa una de les proves de l’SCOTT MARATHON CUP BTT, un esdeveniment esportiu per a ciclistes amb dos recorreguts de 65 i 35 kms, aproximadament, al qual es preveu una gran afluència d’esportistes.

- El recorregut de la cursa es troba il·lustrat en el plànol adjunt (per més concreció, trobareu els tracks a l’enllaç de la pàgina web municipal). Es dona per assabentats als propietaris de les finques del pas de la cursa. Aquesta serà marcada amb cintes, les quals es recolliran amb posterioritat al dia de l’esdeveniment. Per qualsevol dubte o qüestió, els propietaris us podeu posar en contacte amb els organitzadors a: btt@ocisport.net o al 609 64 30 34 (Albert).

- Els carrers Major, Església, Santa Elena i Plaça Major romandran tallats al trànsit rodat de vehicles de les 6 del matí a les 4 de la tarda, aproximadament. Igualment, es prohibeix aparcar vehicles a la via pública d’aquesta zona des de la 12 de la nit del dia anterior, dissabte 7 de setembre.

 

Fonollosa, a 2 de setembre de 2019.

Darrera actualització: 03.09.2019 | 12:45