Eloi Hernàndez i Mosella

Alcaldia, Urbanisme i Seguretat Ciutadana

SUMEM per Canet, Fals, Camps i Fonollosa (ERC)

hernandezmel@fonollosa.cat

Sóc l'Eloi Hernández i Mosella, nascut a Fonollosa el 26 de setembre de 1987, llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració, per la Universitat Pompeu Fabra, Màster en Formació de Professorat d'Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Ensenyament d'Idiomes i Postgrau de Polítiques i Gestió Cultural.

Actualment he tornat a ser reelegit com a Alcalde de Fonollosa, pel grup municipal Junts- ERC, on hi tinc una dedicació del 95 % que la compagino amb el càrrec de Vicepresidència, Presidència Consell Alcaldes i Atenció al Públic al Consell Comarcal del Bages.

La meva passió és la política, la cultura i el teatre. Destacaria la meva gran dedicació, implicació i esforç cap al poble on visc i que m'ha vist néixer: Fonollosa
També sóc membre fundador del Grup de Teatre Faltagent i del Festival de Música "Vesprades sota l'Alzina", on formo part dels actuals equips de coordinació. Participo en les caramelles, el teatre, l'organització de la Festa Major i altres actes i activitats del poble i municipi.

Darrera actualització: 14.09.2023 | 17:28