Protecció de la salut

Servei que s'encarrega de realitzar tot un seguit d'actuacions orientades a la millora en la seguretat i la protecció dels ciutadans.

Servei que s'encarrega de realitzar tot un seguit d'actuacions orientades a la millora en la seguretat i la protecció dels ciutadans enfront dels riscos per a la seva salut.

Línies de servei:

  • Seguretat alimentària
  • Inspecció d'establiments comercials
  • Assessorament i suport tècnic
  • Control de les aigües de consum humà

L'Ajuntament de Fonollosa ha instal·lat tres desfibril·ladors externs automàtics (DEA) situats en els equipaments mèdics dels nuclis de Fonollosa, Fals i Canet de Fals, amb l'objectiu de cardioprotegir el municipi davant d'una possible aturada cardíaca. Els aparells que es poden trobar a fora dels consultoris mèdics, són d'ús públic i funcionen a través d'un sistema automàtic, senzill, modern i fiable, que permet que els pugui fer servir qualsevol persona en qualsevol moment.

Persones destinatàries:

Ciutadania en general


Àrea responsable:

Àrea de Servei a les Persones


És un servei obligatori:


Adreça:

LOCALITZACIÓ DELS DESFIBRIL·LADORS FONOLLOSA Ajuntament: C/Església, s/n sota el porxo de l'Ajuntament, entre la farmàcia i l'entrada principal de l'Ajuntament. CANET DE FALS Consultori: Plaça de la Vila, s/n, es troba a l'entrada del consultori mèdic de Canet de Fals FALS Consultori: C/Escoles, s/n, es troba a l'entrada del consultori mèdic de Fals CAMPS A la façana de l'edifici de les Escoles Velles de Camps. CANET DE FALS Al recinte de les Piscines Municipals. Carrer Lluís Sentís s/n

Darrera actualització: 18.01.2019 | 17:38