Associació Cultural i Socioeducativa Ai, Carai!

L'Associació Cultural i Socioeducativa Ai, Carai! neix formalment l'any 2005 tot i que portava anys treballant sense constituir-se com a associació. Els seus fins són la promoció i recerca d'alternatives culturals i socioeducatives emmarcades dins de la següents activitats:

  1. Recerca i promoció de tradicions, costums i folklore dels pobles del món, a través de tallers, representacions, exposicions i diferents actes de caire popular adreçat a persones de totes les edats.
  2. Recerca i promoció d'activitats d'expressió artística: Arts plàstiques.
  3. Literatura i poesia
  4. Música i dansa: Arts escèniques.
  5. Espectacles d'animació
  6. Recuperació d'oficis i activitats artesanals.
  7. Desenvolupament d'activitats de tipus lúdic i d'esbarjo a través del joc.

Ai, carai! està formada per un grup de persones que provenen de diferents àmbits. Dins del nostre municipi Ai, Carai! ha actuat per als infants i les seves famílies tant a Camps, Fals, Canet, a l'Escola de Fonollosa i a la Llar d'Infants en repetides ocasions i va organitzar els dos primers Casals d'estius a Aguilar de Segarra. Col·labora amb l'Associació de Veïns " La Fulla " de Canet de Fals en les programacions infantils que programen i organitza Casals d'estiu i Nadal.

Món de l'espectacle (espectacles d'animació, teatre de carrer i teatre musical). Educació formal i en el lleure. Educació Social. Psicologia Belles Arts. Disseny gràfic. Escenografies i vestuari teatral.

Alegre, 22 - 08259 Canet de Fals - Fonollosa - Barcelona
Nom de contacte: Maria Navarrete
Telèfon: 636 360 012
Adreça electrònica: maria@aicarai.com
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 11.10.2019 | 19:11