Vaga general del divendres 18 d'octubre.

Dijous, 17 d'octubre de 2019 a les 00:00

S'estableixen serveis mínims per les oficines municipals i la llar d'infants.

Us informem que, en motiu de la convocatòria de vaga general per demà divendres 18 d’octubre de 2019, l’ajuntament de Fonollosa oferirà serveis mínims d’atenció al públic i registre a les oficines municipals.

En quant al servei de llar d’infants, s’assegura l’assistència d’1/3 de la plantilla que atendrà l’alumnat, tot i que l’activitat no serà l’habitual i no s’oferirà servei transportat de menjador.

Igualment, s’informa que es suspenen les classes d’anglès previstes per aquesta jornada.

 

La vaga està ha estat convocada per la Intersindical-CSC, i compta amb el suport de més d'una cinquantena d'organitzacions sindicals, socials i polítiques. Entre les organitzacions de treballadors hi ha la Ustec, Unió de Pagesos, CGT Ensenyament, CAU-UB (Col·lectius Assemblearis d'Universitats), CATAC-CTS (Coordinadora de Treballadors i Treballadores de la Sanitat) CGT Ensenyament, la Federació d'Estalvi de Catalunya, la Federació de Treballadors de Catalunya o el Sindicat Nacional de Seguretat de Catalunya. Entre les organitzacions socials i polítiques destaquen Òmnium, ANC, AMI, SEPC, Universitats per la República, l'Associació d'Estudiants Progressistes, la FNEC o la Plataforma 3-O.

Darrera actualització: 17.10.2019 | 13:37