TALL DE LA CARRETERA BV-3008 AL SEU PAS PER CANET DE FALS, EL DIMECRES 28 DE NOVEMBRE (de 8h a 13h, aprox.)

Dimarts, 27 de novembre de 2018 a les 00:00

Benvolguts veïns/nes:

 

Us informem que el proper dimecres 28 de novembre es tallarà el trànsit rodat a la Carretera BV-3008 al seu pas per sota Canet de Fals. Aquest tall afectarà les circulacions dels vehicles que circulin del Molí de Boixeda fins a Sant Joan de Vilatorrada ambdós sentits.

El motiu del tall és per garantir la seguretat viària mentre durin els treballs d’estabilització d’una roca de grans dimensions, que amb les pluges caigudes recentment, podria posar en perill la seguretat de la Carretera.

 

El tall serà el dimecres 28 de Novembre de 8:00 a 13:00 del matí, podent-se allargar si fos necessari, fins les 19:00 de la tarda des dels següents punts de la Carretera BV-3008:

 

  • Tall del trànsit dels vehicles pesats (camions): del Molí de Boixeda fins la rotonda nord de Sant Joan de Vilatorrada ambdós sentits de la circulació. Els vehicles es desviaran per tal que circulin per l’Eix Trasversal.
  • Es tallarà el trànsit a la resta de vehicles i persones: de l’entrada oest de Canet de Fals (Avinguda d’Otger Cataló) fins a la segona entrada sud (Carrer Ferran Serarols), també ambdós sentits de la circulació. Durant les hores que duri el tall els vehicles es desviaran per dins de Canet de Fals.

 

Per qualsevol dubte, poden contactar amb l’Ajuntament de Fonollosa al telèfon 938366005.

 

Preguem que disculpin les molèsties. Gràcies.

 

Ajuntament de Fonollosa

Darrera actualització: 27.11.2018 | 22:42