MERCÈ ARMENGOL ÉS ESCOLLIDA NOVA JUTGESSA DE PAU DE FONOLLOSA

Dimecres, 15 de juliol de 2020 a les 00:00

M. Àngels Serra continua com a Jutgessa de Pau suplent. Les dues ocuparan el càrrec els propers quatre anys, i ara hauran de ser nomenades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

En el Ple d’ahir dia 14 de juliol es va escollir la Mercè Armengol com a nova Jutgessa de Pau de Fonollosa, i la M. Àngels Serra com a suplent. Ambdues ostentaran el càrrec durant els propers quatre anys. La proposta, que va ser aprovada per unanimitat de les regidores i regidors de l’ajuntament, ara serà tramitada al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el qual en farà el nomenament formal.


Armengol substituirà a Valentí Calmet, qui ha ocupat el càrrec durant els darrers 8 anys i al qual l’alcalde va agrair la dedicació i esforç. Serra repeteix a la suplència continuant, doncs, un segon mandat.

L’Alcalde va valorar les qualitats i aptituds de les dues veïnes com a idònies per l’ocupació de les funcions del Jutjat de Pau, tot agraint la predisposició a acceptar el càrrec, i posant a disposició tot l’equip de l’ajuntament per ajudar en tot allò que faci falta. També va destacar que és un orgull que per primera vegada el càrrec l’exerceixi una dona.


Mercè Armengol i Biosca és veïna de Fonollosa i una persona activa i implicada en les activitats del poble. Gran part de la seva vida laboral la va passar a la fàbrica tèxtil de Fonollosa, i també va fer de cartera a diverses poblacions de la comarca. Actualment està jubilada.


M. Àngels Serra i Fabregat és veïna de Fals, diplomada en infermeria, actualment està jubilada. Durant més de dues dècades va treballar a la Fundació Sociosanitària de Manresa, i també va formar part de la Junta de l’Associació de Veïns i Veïnes de Fals i del Consell de Càrites Arxiprestal de Manresa

 

Darrera actualització: 15.07.2020 | 11:58