L'ajuntament lliura les targetes moneder als alumnes amb beca menjador

Dimarts, 24 de març de 2020 a les 00:00

Una mesura adoptada pel Govern de la Generalitat, que beneficia als 20 alumnes del municipi que gaudeixen de la beca de menjador escolar.

Avui s'han entregat les targetes-moneder a les famílies del municipi que reben una beca menjador per part del Consell Comarcal del Bages. El repartiment ha estat efectuat per la brigada municipal, respectant totes les indicacions sanitàries corresponents i evitant així un punt de recollida comú, per evitar riscos.

La mesura s'adopta per part de la Generalitat per garantir el benestar dels becats durant aquests dies de confinament. Aquestes targetes de dèbit contenen la quantitat equivalent a la subvenció rebuda per els dinars al menjador dels seus fills i filles, tant a l'escola de Fonollosa com en altres centres. En cas d'allargament del termini sense anar als centres educatius corresponents, es procedirà a carregar la quantitat adient a cada targeta.

Aquesta mesura afecta a 14 famílies del nostre municipi i un total de 20 menors. 6 d'aquests tenen el 100% del cost subvencionat i 14 tenen un 50% de bonificació.

#JoEmQuedoACasa #Fonollosa

Darrera actualització: 24.03.2020 | 23:30