L’ajuntament es posa a disposició de les persones afectades per les revisions de gas butà de les darreres setmanes, per gestionar conjuntament les revocacions de contracte i les possibles reclamacions següents

Divendres, 23 de novembre de 2018 a les 00:00

Les persones interessades s’han de dirigir a les oficines municipals el proper dilluns o dimarts al matí, aportant la documentació que els hi van lliurar.

Benvolgudes veïnes i veïns,

 

Ens adrecem a vosaltres en motiu de les revisions de gas butà que s’han produït les darreres setmanes en les diverses llars del nostre municipi, atès que aquestes revisions han estat dutes a terme per una entitat que es troba mancada de l’homologació oficial corresponent i que, en cap cas, ha estat autoritzada oficialment per tal de poder-les dur a terme.

 

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Fonollosa posa a la disposició de les llars que s’hagin vist afectades, la possibilitat de gestionar conjuntament la revocació del contracte signat, d’acord amb la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, així com també la possibilitat d’iniciar, en el seu cas, el corresponent procediment de reclamació per la via arbitral o judicial en la defensa dels interessos dels habitants del nostre municipi que s’hagin pogut veure afectats, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

 

En el cas d’estar interessats, us demanem que us dirigiu a les oficines de l’Ajuntament de Fonollosa, en horari d’atenció al públic (de 09:00 a 14:00 hores) el proper dilluns dia 26 de novembre o dimarts 27 de novembre, o bé, truqueu al telèfon: 93 8366005 per tal de coordinar l’esmentada reclamació. Heu de portar la documentació o comprovants que us van fer signar.

 

Tot agraint-vos la vostra atenció, us recordem que restem a la vostra disposició davant de qualsevol dubte o aclariment.

Darrera actualització: 23.11.2018 | 20:32