L’Ajuntament de Fonollosa rebutja la sentència del Tribunal Suprem i atura tota l’activitat institucional

Dilluns, 14 d'octubre de 2019 a les 11:00

Es convoca un Ple extraordinari obert a tota la ciutadania per demà dimarts a les 8 del vespre.

L’Ajuntament de Fonollosa expressem el ferm rebuig a la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem en relació al judici del procés feta pública aquest matí, i aturem tota l’activitat institucional de l’alcalde, regidores i regidors.

 

Mostrem el nostre compromís amb el dret a l’autodeterminació, un dret polític fonamental recollit en els tractats internacionals de la Carta de les Nacions Unides i el Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics, signats també per l’Estat espanyol, i el reivindiquem com la via per resoldre un conflicte que és polític i fer-ho a través del diàleg, la democràcia i el pacifisme.

 

També convoquem un Ple extraordinari per demà dimarts 15 d’octubre a les 8 del vespre, per sotmetre a votació una moció de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem. L’ajuntament demana la llibertat immediata de tots els presos i preses polítiques i exigeix l’amnistia com a reconeixement de l’absència de cap delicte vinculat a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre i a qualsevol altra acció política durant els dies previs i posteriors a aquesta data.

 

Finalment, ens sumem a les mobilitzacions ciutadanes convocades a arreu del país i fem una crida a totes les persones a participar en les lluites compartides i pacífiques a favor dels drets i les llibertats.

Darrera actualització: 14.10.2019 | 11:32