El curs comença a l’Escola de Fonollosa amb més alumnes que mai i amb millores a les instal·lacions

Dimecres, 12 de setembre de 2018 a les 00:00

207 nens i nenes han iniciat les classes aquest matí al centre educatiu on, aquest estiu, l’ajuntament ha invertit 34.600 € en millores.

Avui ha començat el nou curs escolar 2018-19. A l’Escola de Fonollosa enguany s’hi ha assolit la xifra més alta de nens i nenes, que serà de 207, provinents dels pobles del municipi de Fonollosa, de Rajadell, Aguilar de Segarra, Castelltallat i poblacions veïnes.

Durant els mesos d’estiu, l’ajuntament de Fonollosa ha realitzat diverses actuacions de millora a les instal·lacions de l’Escola, que han ascendit a un total de 34.605,09 €, i que s’han finançat gràcies a subvencions de la Diputació de Barcelona.

S’han repassat i pintat totes les façanes dels edificis; s’ha canviat la il·luminació interior i exterior (138 lluminàries en total) a bombeta leed; s’han posat noves les finestres i persianes de l’aula d’informàtica (que encara eren amb vestiments de fusta i amb les persianes espatllades); s’han arreglat les persianes de l’aula de música; s’ha construït un cancell a l’entrada del menjador, creant un petit vestíbul (per evitar que entri tan directament el fred a dins la sala; s’ha reparat i pintat les parets de l’aula de Caramots; i s’ha instal·lat la font que va adquirir l’AMPA i construït un nou compostador.

 

LA LLAR D’INFANTS REXICS TAMBÉ INICIA L’ACTIVITAT

 

La Llar d’infants municipal també ha iniciat el curs, amb 29 infants. Com a canvis destacables, remarcar l’assumpció del càrrec de Directora per part de la Marta Saa, després que la que ho va estar durant els darrers anys, la Laura Torreguitart, hagi deixat el centre per passar a treballar a la universitat. Volem aprofitar per agrair, en nom de l’ajuntament, la feina i dedicació de la Laura durant aquests anys, i desitjar molta sort a la Marta en la nova tasca que assumeix.

Darrera actualització: 12.09.2018 | 14:03

Imatges

Una de les façanes pintades amb el nou enllumenat led. La font i el nou cancell de l'entrada del menjador. Treballs de pintat de les façanes.