EL BANC D’ALIMENTS MUNICIPAL REP UNA DONACIÓ DE 500 € DE LA PARRÒQUIA DE FALS.

Dimarts, 30 de juny de 2020 a les 19:00

La quantitat correspon a les donacions voluntàries de les famílies per sufragar el panet de l’Aplec del Grau, que enguany no es va poder celebrar.

La parròquia de Fals ha lliurat 500 € al Banc d’Aliments del municipi de Fonollosa, corresponents a les aportacions voluntàries de les famílies de Fals per sufragar el cost del panet que es dona als assistents de l’Aplec del Grau. Malgrat que enguany la festa no s’ha pogut celebrar a causa de la crisi sanitària, l’organització va decidir realitzar igualment les aportacions i destinar-les a aquesta ajuda social municipal.

L'acte d'entrega es va fer al finalitzar la missa del 21 de juny a l'església de Fals, i hi van assistir la regidora d’Acció Social i el regidor de Salut Pública de l’ajuntament.  La regidora Elisa Carvajal, que va rebre la donació, va agrair en nom de l’ajuntament l’acte de solidaritat de la parròquia i les famílies del poble, tot destacant la importància d’aquest fet en uns moments complicats com l’actual, on es fa més necessària que mai l’ajuda que des de l’ajuntament sempre dona a les famílies que més ho necessiten.

 

#juntsmillorem 

Darrera actualització: 30.06.2020 | 15:36