Convocatòria dels primers GUARDONS POBLES DE FONOLLOSA

Divendres, 23 de novembre de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament de Fonollosa convoca els Guardons Pobles de Fonollosa per reconèixer i homenatjar a persones, entitats o col·lectius de Canet de Fals, Fals, Camps i Fonollosa, que desenvolupen o han desenvolupat la seva activitat en qualsevol dels àmbits d'actuació: cultural, associacionsime, esportiu, social, econòmic, pedagògic, acadèmic, cívic, juvenil,... Es poden presentar candidatures fins el 20 de desembre.

L’Ajuntament de Fonollosa convoca els Guardons Pobles de Fonollosa per reconèixer i homenatjar a persones, entitats o col·lectius dels pobles o vinculats a ells que han destacat pels èxits assolits o per la promoció que han fet del municipi de Fonollosa en els seus àmbits. En especial, es vol reconèixer l’esforç, la superació, la tenacitat i el treball en favor del territori i la comunitat.


És també objectiu dels guardons, el reconeixement de trajectòries destacades en la vida dels nostres pobles, així com destacar, promoure, afavorir i fomentar noves iniciatives individuals o col·lectives que contribueixin de manera notable i continuada a la millora en la promoció, divulgació o dinamització del municipi.

QUINES CATEGORIES HI HA?


- Guardó àmbit social/cultural/humanitats 2018: reconeixement a persones, col·lectius o entitats per la seva dilatada i decidida aportació al món de la cultura i l’associacionisme locals, l’àmbit social, pedagògic o acadèmic en tots els seus vessants, econòmic, cívic i juvenil. També es premiaran èxits i/o iniciatives.


- Guardó Esport 2018: reconeixement a persones, col·lectius o entitats pels èxits esportius, i/o la seva trajectòria i aportació al món de l’esport.

- Guardó d’Honor 2018: en reconeixement a la trajectòria en qualsevol dels àmbits (cultural, esportiu, social, econòmic,...), o persona, entitat, col·lectiu o iniciativa que hagi destacat durant el període temporal en qualsevol àmbit, de qualsevol edat i categoria o bé que destaqui per la rellevància de la seva tasca en els valors, la promoció o la difusió del municipi. També vol ser la distinció d’agraïment a aquells qui han dedicat una part important de la seva vida als pobles i el municipi.


TOTHOM POT PRESENTAR CANDIDATURES A REBRE EL GUARDÓ


Qualsevol persona, entitat o col·lectiu del municipi de Fonollosa pot presentar la seva proposta de candidatura (pròpia o d’altri), degudament raonada, mitjançant full normalitzat al Registre de l’Ajuntament de Fonollosa. També ho podeu presentar online (sense necessitat de portar el full a l'ajuntament, omplenant el següent formulari aquí).


El termini per presentar candidatures finalitza el 20 de desembre.


(el full per presentar propostes el trobareu a l'enllaç de la dreta. També podeu omplir el formulari online clicant aquí)
(*No podran rebre cap distinció els membres actuals de l’Ajuntament de Fonollosa.)


EL JURAT


El Jurat estarà format per set membres, assegurant la paritat i representativitat dels diversos nuclis. Serà presidit per l’Alcalde de Fonollosa, i en formaran part dos regidors/es de l’ajuntament en representació dels dos grups municipals. Els quatre membres restants seran persones amb trajectòria o expertesa contrastada en alguns dels àmbits subjectes del premi, escollits per consens.
El lliurament dels Guardons es realitzarà en un acte institucional convocat per l’Ajuntament. El veredicte del Jurat s’haurà anunciat prèviament.

 

MÉS INFORMACIÓ I BASES SENCERES DE LA CONVOCATÒRIA: AQUÍ

Darrera actualització: 23.11.2018 | 11:08