BOE Suspensió obertura establiments d'allotjament turístic

Divendres, 20 de març de 2020 a les 00:00

Seguint amb la tramesa d’informació d’interès per al seguiment de les afectacions al sector turístic pel COVID-19, us adjuntem l’ordre de suspensió d’obertura al públic d’establiments d’allotjament turístic (hotels, cases rurals, HUTs, càmpings, etc.) decretat pel Ministeri de Sanitat.

Us informem també que la direcció general de Turisme ha creat una llista de preguntes freqüents sobre les afectacions al turisme del Covid-19, (podeu accedir-hi a través de l'enllaç que trobareu a la dreta), que anirà variant en funció de l’evolució de la situació. Així mateix, posa a disposició del sector turístic la bústia cqc.turisme.empresa@gencat.cat per respondre consultes relacionades amb les mesures decretades amb motiu de l'estat d'alarma aplicables als establiments turístics.

Esperem que aquesta informació us sigui d’utilitat en aquests moments tan complicats que estem vivint i us enviem molts ànims.

Cal dir també que, des de  l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Bages s'està treballant perquè un cop sortim d’aquesta situació puguem projectar la comarca amb noves accions que ens ajudin a promoure el turisme a la comarca.

Darrera actualització: 20.03.2020 | 21:43