SOBRE LA SUSPENSIÓ DE CURSOS I TALLERS DURANT 15 DIES EN COMPLIMENT DE LA RESOLUCIÓ PER LA QUAL S’ADOPTEN NOVES MESURES PER CONTENIR EL BROT EPIDÈMIC DE COVID-19 A CATALUNYA

Dimarts, 20 d'octubre de 2020 a les 00:00

Eloi Hernàndez i Mosella, Alcalde de l’Ajuntament de Fonollosa,

 

INFORMO

1. En compliment de la nova resolució dictada en dia d’avui, l’ajuntament de Fonollosa SUSPÈN LES SEGÜENTS ACTIVITATS que es realitzen en equipaments cívics municipals:

-           Casal de la Gent Gran de Fonollosa-Camps i Canet de Fals.

-           Tallers de gimnàstica dolça i per adults de Fonollosa, Fals i Canet de Fals.

-           Curs d’informàtica per adults.

-           Classes d’anglès per a adults.

 

2. Queden excloses de la resolució i, per tant, ES MANTENEN LES SEGÜENTS ACTIVITATS:

-           Classes extraescolars d’anglès (només per infants i adolescents).

 

3. Les diverses entitats que organitzen activitats als locals propis o municipals, han de prendre les mesures corresponents per assegurar el compliment d’aquesta normativa.

 

4. Es recorda que les pistes poliesportives municipals romanen TANCADES a l’ús públic (llevat de les activitats degudament autoritzades emparades per la normativa).

 

5. Aquesta suspensió té una vigència de 15 dies, d’acord a la Resolució SLT/2568/2020, de 19 d'octubre, per la qual es modifica la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

 

Es demana a les veïnes i veïns extremar la precaució i prendre totes les mesures de maner estricta per evitar els brots epidèmics del COVID-19.

 

La qual cosa es comunica per al seu coneixement general i compliment.

 

L’Alcalde, Eloi Hernàndez i Mosella

 

 

Fonollosa, 20 d’octubre de 2020.

Darrera actualització: 20.10.2020 | 13:28