SESSIONS INFORMATIVES DEL NOU SISTEMA DE RECOLLIDA DE RESIDUS AL MUNICIPI DE FONOLLOSA AMB CONTENIDORS TANCATS

Divendres, 20 de maig de 2022 a les 00:00

Benvolguts i benvolgudes,
El Consorci del Bages per a la gestió de residus va posar en marxa l’any 2018 un projecte de millora de la recollida selectiva de residus als municipis de Balsareny, Sant Fruitós de Bages i Rajadell mitjançant la implantació d’un nou sistema de contenidors tancats. En aquests pobles s’ha passat del 40% de recollida selectiva a superar el 70%.

Ara ens toca a nosaltres promoure el canvi i fer un pas endavant. Fonollosa implantarà aquest sistema de recollida de residus amb contenidors tancats, que permet augmentar molt l’índex de selectiva.

S’implantaran contenidors de resta i orgànica amb un sistema de tancament electrònic i cada llar disposarà de dues targetes que permetran obrir els contenidors i dipositar-hi el residu que correspon. En el cas de la resta, es limitaran els dies que es podrà obrir el contenidor, per tal de fomentar que tots els residus que puguin ser reciclats o valoritzats es dipositin al contenidor que toca.

El nou sistema que s’implanta també inclourà la recollida porta a porta dels residus comercials i un servei de recollida de voluminosos que es gestionarà a través d’un telèfon centralitzat al qual haureu de trucar per concertar el servei de recollida.

Per informar-vos del funcionament del nou model us convidem a una xerrada pràctica on us informarem de tots els detalls:

- Dijous 26 de maig, a les 19h al Casal Social de Fals.
- Divendres 27 de maig, a les 19h al Centre Cultural de Fonollosa.
- Dissabte 28 de maig, a les 10h al Casal de Camps.
- Dissabte 28 de maig, a les 12h al Local Social de Canet de Fals.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració i us animem a ser partícips d’aquest nou sistema pioner a Catalunya.

 

#juntsmillorem

Darrera actualització: 01.06.2022 | 16:44