SELECCIONDES 5 DE LES 7 PROPOSTES PRESENTADES PER LA RENOVACIÓ DE L'ESCOLA DE FONOLLOSA

Divendres, 8 d'octubre de 2021 a les 00:00

S'inicia la segona volta per licitar la redacció del projecte per fer l'escola nova.

Al procés de licitació s'hi han presentat un total de 7 propostes de les quals 5 han quedat seleccionades per passar a la segona volta. A partir d'ara, la taula de valoració decidirà quina de les propostes és la guanyadora i un cop s'hagi fet l'adjudicació ja es començarà a redactar el projecte.

 

El projecte executiu ha de definir com han de ser les noves instal·lacions del ventre construït el 1970. Els treballs consistiran en enderrocar o desmuntar les que estiguin malmeses o bé tingui un caràcter provisional i edificar-hi de nou. També en rehabilitar edificis ja existents. Així mateix, el projecte ha de preveure ampliar el pati i reordenar la zona d'equipaments escolars. La intervenció que es planteja servirà per ampliar el recinte, que ha de passar dels 5379 metres quadrats actuals als 8000 metres previstos, majoritàriament destinats al pati.

 

El termini de redacció del projecte s'estima en 5 mesos. Posteriorment es licitaran les obres, que es preveu començar l'estiu del 2022 i acabar el desembre del 2023. Dels 1.8 milions d'euros previstos d'inversió, la Generalitat n'assumirà 1.7 milions i el consistori s'encarregarà dels 100.000 restants i de tots els costos derivats de la redacció del projecte i la direcció de l'obra.. D'aquesta manera, les licitacions tant de l'equip redactor del projecte com de l'empresa que executarà les obres es duran a terme des de l'Ajuntament.

Aquesta fórmula de cofinançament ha permès que el consistori hagi pogut organitzar diverses trobades de participació ciutadana prèvies a la redacció dels plecs de clàusules que regeixen el concurs per a la redacció del projecte i la direcció de l'obra.

Darrera actualització: 08.10.2021 | 16:30