RENOVACIÓ DE L'ENTRADA DEL POBLE DE FONOLLOSA PER MILLORES DE SEGURETAT VIÀRIA

Dimecres, 22 de novembre de 2023

El projecte per millorar la seguretat i l’aspecte de l’encreuament de l’entrada de Fonollosa ha estat aprovat per la Junta de Govern de l’Ajuntament i d’aquí a pocs dies s’obrirà la licitació perquè les empreses constructores interessades puguin presentar la seva proposta. L’obra té un cost de 150.000€ i es finançarà amb una subvenció del Servei Català de Trànsit de la Generalitat de Catalunya.

Abans de la redacció del projecte definitiu, seguint amb la línia que aposta el govern municipal, es va presentar un projecte bàsic als veïns i veïnes del poble per acabar de decidir-ne diversos detalls. Va haver-hi molta participació i en van sortir molt bones observacions i propostes que s’han vist reflectides en el projecte definitiu que serà realitat i s’executarà durant la primera meitat de l’any 2024.

El projecte servirà per pacificar el trànsit i resoldre les problemàtiques existents de seguretat en aquest punt. S’hi instal·laran elements reductors de velocitat i un pas zebra per poder travessar la carretera d’una manera segura. També es millorarà l’accés cap al “caminet de l’escola” amb un camí paral·lel a la carretera des de la pujada del poble. L’actual marquesina i la zona d’escombraries seran reubicades, desapareixent de la zona actual per deixar lloc a un nou espai de zona verda, amb bancs i arbrat. Les dues parades d’autobús seran més segures i en els dos sentits de la carretera.
 

Darrera actualització: 22.11.2023 | 15:33