RECOLLIDES D'ALIMENTS AQUEST NADAL AL MUNICIPI

Dimecres, 10 de gener de 2024

CEFS Fonollosa i la coral El Cor de Canet (dins l'AVV de Canet de Fals) van organitzar recollides d'aliments pel Banc d'aliments de Fonollosa durant les seves activitats nadalenques.

- El CEFS Fonollosa va organitzar una matinal de futbol sala el dia de Sant Esteve, en la qual van participar més d'una quarantena de persones, on el cost de la inscripció era 1 Kg d'aliments. La xocolata que van servir per l'esmorzar era boníssima!

- El Cor de Canet, a l'entrega dels aliments durant la festa de Nadal a Canet, obsequiava els participants amb dues entrades per la pista de gel de Sant Fruitós de Bages i un número per participar en un sorteig d'una panera. A més, aquesta entitat també ha aportat un lot de productes d'escriptura per a cada infant que fa ús del servei del banc d'aliments.

Des de l'Ajuntament de Fonollosa us volem agrair a totes les entitats els esforços que heu fet per recollir aliments per la gent més vulnerable del municipi. Accions com aquestes són les que ens fan ser un poble proper, altruista i sensible.

Gràcies

Darrera actualització: 11.01.2024 | 11:54