PROP DE DUES-CENTES PERSONES ASSISTEIXEN A L'ACTE DE LLIURAMENT DELS TERCERS GUARDONS DE FONOLLOSA PER RETRE HOMENATGE ALS GUARDONATS

Dimarts, 4 d'abril de 2023 a les 00:00

La cuinera Dolors Guitart rep el Guardó d'Honor, el Pessebre Vivent del Bages el cultural, el Club Esportiu Fonollosa l'esportiu i es reconeix la trajectòria i el mèrit esportiu a Ferran Serarols i Pere Torras.

El passat 31 de març prop de dues-centes persones van assistir a l’emotiu acte de lliurament dels tercers Guardons Pobles de Fonollosa que es van dur a terme al Local Social Municipal de Canet de Fals. L’acte va ser conduït per Iris Barcons i va comptar amb l’actuació musical del grup de clarinets Holmes Quartet.

El guardó de Cultura va ser pel Pessebre Vivent del Bages, un reconeixement a 44 anys d’història i superació que ha posat el municipi de Fonollosa i el Pessebre Vivent del Bages a primera línia de país amb una cita gairebé obligada durant les festes nadalenques que compta amb la participació de més de 200 participants i han aconseguit diversos reconeixements al llarg de la seva trajectòria.

El guardó destinat a l’esport va ser pel Club Esportiu Fonollosa, que entomant les regnes fa sis anys del primer club esportiu creat al municipi van celebrar durant el 2022 el seu centenari organitzant molts actes i destacant entre ells el partit de Futbol Sala contra el FC Barcelona que es va jugar a la pista poliesportiva de Fonollosa. A més, cal destacar també la gran feina aconseguida amb l’equip femení, el benjamí i el pre-benjamí.

El guardó d’honor va ser per a Dolors Guitart, amb més de 40 anys de servei a l’escola exercint com a cuinera de la mateixa durant els últims trenta-tres on ha deixat el llistó molt alt pel deliciós menjar que hem pogut gaudir molts de nosaltres durant l’època escolar gràcies a ella.

Finalment, també es va reconèixer la trajectòria i el mèrit esportiu a Ferran Serarols i Pere Torras per les medalles com a dobles campions i campions dins el món d’Enduro als campionats català i espanyol entre els anys 1989 i 1991. A Ferran Serarols, també se li va voler reconèixer la feina dins l’equip de KTM on va exercir fins l’any passat com coordinador esportiu i on va aconseguir 83 títols per la marca en diferents campionats.

Aquesta jornada que té com a objectiu reconèixer a totes aquelles persones que han contribuït de manera notable i continuada a la millora en la promoció, divulgació o dinamització dels pobles del municipi, ha estat especialment emotiva per la importància dels grups guardonats, que inclouen gran part de veïnes i veïns de tot el municipi i molts joves que comencen a agafar el relleu generacional en la promoció i dinamització cultural i esportiva.

Darrera actualització: 04.04.2023 | 19:49