PRESENTEM L’ESTUDI DEL CENTRE D’ATENCIÓ DIURNA PER A PERSONES GRANS A LES RESPONSABLES TERRITORIALS DEL DEPARTAMENT DE DRETS SOCIALS DE LA GENERALITAT A LA CATALUNYA CENTRAL.

Dilluns, 18 de març de 2024

La Coordinadora territorial de Drets socials de Catalunya Central, Pepi Ramírez, i la coordinadora de la regió social de la Catalunya Central, Rosa Soler, van visitar l’ajuntament de Fonollosa, on es van reunir amb l’alcalde, Eloi Hernàndez, la regidora de Persones Grans, Eli Carvajal, i el regidor de Salut Pública, Joaquim Busom.

La trobada va servir per presentar l’estudi inicial per a l’impuls d’un servei de dia per a persones grans en l’àmbit rural (SAIAR) que el govern municipal va encarregar ja fa uns mesos a una entitat del tercer sector. El document estudia la viabilitat tècnica, funcional, de recursos humans, i econòmica d’impulsar un equipament com aquest al municipi de Fonollosa, donant resposta a una demanda creixent els darrers anys per aquest sector de la població, i amb l’objectiu d’ampliar els serveis que ja actualment s’estan oferint des de l’ajuntament a les persones grans del nostre territori.

En la trobada es va plantejar la voluntat del govern municipal, i es va acordar de continuar treballant amb els responsables del departament per tal d’avaluar la conveniència d’un servei que, de poder-se tirar endavant, hauria d’estar concertat amb la Generalitat per tal de rebre finançament públic.

Darrera actualització: 18.03.2024 | 14:53