PRESENTACIÓ D'ESPURNES BARROQUES 2022

Dijous, 24 de febrer de 2022 a les 00:00

La cinquena edició d'Espurnes Barroques tindrà com a lema «Llum Barroca»

S'han programat vint concerts i una quarantena d'activitats paral·leles, que tindran lloc entre el 13 de maig i el 12 de juny a dinou municipis de la Catalunya Central, entre ells, Fonollosa.

La presentació d'Espurnes Barroques 2022 va fer-se el passat 6 de febrer a l'esglèsia dels Jesuites de Casp a Barcelona. En representació de l'ajuntament de Fonollosa van assistir-hi la regidora Esther Lladó i el regidor Joaquim Busom.

A través de propostes culturals de primer ordre, el festival vol contribuir a la promoció turística i econòmica dels municipis que en formen part, situant-los en l'imaginari del barroc de Catalunya.

L'actuació a Fonollosa, concretament a Les Torres de Fals,  està prevista pel dia 21 de Maig a les 18:30h i és la següent:

Bonecos de Santo Aleixo

CENTRO DRAMÁTICO DE ÉVORA

Un auto sacramental sobre la creació del món representat amb mitjans tècnics del segle XVIII: teatre de titelles i música portuguesa en aquesta singular proposta amb la què cinc actors i cantants de l’Alenteixo ens transportaran a l’univers del barroc. Ho acompanyarem amb els vins de Collbaix, amb Porc de Palou amb d’alguna sorpresa lusitana.

 

 

Els abonaments i les entrades podeu adquirir-les a la web del festival. (enllaç adjunt a la notícia)

 

 

#juntsmillorem #espurnesbarroques #cultura #camps #canetdefals #fals #fonollosa

Darrera actualització: 24.02.2022 | 16:15