OBERT EL PROCÉS DE LICITACIÓ PER A LA REDACCIÓ DEL PROJECTE I LA DIRECCIÓ D'OBRA DE LA NOVA ESCOLA DE FONOLLOSA

Dijous, 29 de juliol de 2021 a les 00:00

Avui s’obre la licitació per a la redacció del projecte i la direcció d’obra de les obres de la nova Escola de Fonollosa.
L’objecte d'aquestes Bases és la regulació del concurs de projectes per a la redacció del Projecte bàsic i executiu i estudi de seguretat i salut i posterior direcció d’obres en missió completa de la remodelació i ampliació de l’Escola Municipal Fonollosa. 

L’objectiu principal d’aquest Projecte ha de ser dotar el centre d’unes noves instal·lacions i enderrocar o desmuntar totes aquelles que es trobin en una situació deficient o de provisionalitat. 
Al mateix temps, el projecte ha de permetre ampliar l’espai de pati i reordenar la zona d’equipaments escolars, de tal manera que es faciliti l’accés al centre i es millorin els espais del pati. 
El sistema de concurs serà un concurs de projectes a dues voltes. De la primera volta en sortiran les 5 millors propostes, les quals passaran a una segona volta, d’on en sortirà el despatx d’arquitectes guanyador. Cada un dels 5 seleccionats a la primera volta rebran una compensació econòmica.


El total dels honoraris tècnics per a la redacció i la direcció de l’obra és de 93.756,51€ + IVA i els interessats tenen fins el dia 12 de setembre a les 14:00h per presentar les propostes.
 

 

Podeu visualitzar l’anunci a l'enllaç adjunt a la notícia.

Darrera actualització: 29.07.2021 | 16:06