MÉS D'UN CENTENAR DE PERSONES ASSISTEIXEN A L'EMOTIU ACTE DE LLIURAMENT DELS SEGONS GUARDONS DE FONOLLOSA

Divendres, 25 de juny de 2021 a les 00:00

Els mestres Agustí Lleyda i Imma Cortina reben el Guardó d'Honor, Maria Navarrete el cultural i associatiu, Carles Calavera l'esportiu i també es reconeix el mèrit acadèmic a Ramon Miquel.

El passat 20 de juny més d’un centenar de persones van assistir a l’emotiu acte de lliurament dels segons Guardons Pobles de Fonollosa que es van dur a terme al pati de l’escola. L’acte va ser conduït per l’actor fonollosenc Joan Vall, va comptar amb l’actuació musical de Trio Verdum i es va poder visitar l’exposició de “cadires acollidores”, realitzades per l’alumnat del cicle mitjà de l’escola.  

El guardó de Cultura i Associacionisme va ser per a Maria Navarrete, educadora socioemocional i activista cultural, veïna de Canet de Fals i fortament vinculada a les entitats del poble. El guardó destinat a l’esport va ser per a Carles Calavera, veí de Fals que va guanyar tres medalles en l’Special Olympics d’Abu Dhabi 2019, en la competició de gimnàstica artística internacional. El guardó d’honor va ser per a Agustí Lleyda i Imma Cortina, mestres de l’escola de Fonollosa durant 39 i 33 anys, respectivament, i que han deixat una forta petjada al centre. Finalment, també es va reconèixer el mèrit acadèmic a l’enginyer de Fonollosa Ramon Miquel.

L’acte va ser especialment emotiu perquè després d’un any i escaig de no poder celebrar actes presencials a conseqüència de la pandèmia, va permetre el retrobament de veïns i veïnes del municipi i el retorn a una certa normalitat. Una jornada que té com a objectiu reconèixer a totes aquelles persones que han contribuït de manera notable i continuada a la millora en la promoció, divulgació o dinamització dels pobles del municipi. Segons paraules de l’alcalde, “els guardons no són un premi, és un homenatge i un reconeixement a les persones, col·lectius i entitats del municipi o vinculats a ell que treballeu i feu créixer els pobles i la seva gent”.

 

#juntsmillorem

Darrera actualització: 25.06.2021 | 15:59