L'IL·LM SR. PERE PONS I SR. JOAN CLOSA VISITEN EL MUNICIPI DE FONOLLOSA

Dilluns, 17 de maig de 2021 a les 16:15

Divendres passat al matí ens va visitar el Diputat - President de l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Il·lm. Sr. Pere Pons, i el Gerent de de Serveis d'Equipaments, Infraestructures Urbanes i Patrimoni Arquitectònic, Sr. Joan Closa. Han estat rebuts a l’ajuntament per l’Alcalde de Fonollosa i la regidora de Turisme i Patrimoni, Eloi Hernàndez i Ester Lladó respectivament.

Per part de Diputació han lliurat el projecte bàsic i executiu de restauració de la imatge exterior de l’Església de Sant Vicenç de Fals, i també han pogut signar el llibre d’honor municipal. A continuació, s’han traslladat al conjunt monumental de les Torres de Fals, on han visitat les obres de rehabilitació interior de l’Església, que van ser inaugurades el passat octubre, a la qual el Diputat no va poder assistir a conseqüència de les restriccions que hi havia vigents en aquell moment.

Des de l’Ajuntament de Fonollosa volem reiterar l’agraïment al compromís i l’ajuda de la Diputació de Barcelona en el manteniment del patrimoni històric municipal.

 

#juntsmillorem

Darrera actualització: 18.05.2021 | 14:15