L’AJUNTAMENT TIRA ENDAVANT LA URBANITZACIÓ D'UNA PART DEL CARRER SANTA ELENA DE FONOLLOSA PER FACILITAR LA CONSTRUCCIÓ DE NOUS HABITATGES

Dimecres, 19 d'octubre de 2022 a les 00:00

L’ajuntament ha redactat i aprovat el projecte de consolidació de serveis d’una part del Carrer Santa Elena de Fonollosa, concretament el primer tram de la banda oest, on actualment només hi ha construïda una edificació. L’actuació consistirà amb la construcció d’una vorera de 144 metres lineals sota de la qual discorreran els serveis de subministrament d’aigua potable i conduccions de telecomunicacions i fibra òptica, deixant per l’altre banda del carrer el futur possible soterrament de l’enllumenat públic i la baixa tensió (ara trenats per façana). També es realitzaran les escomeses i connexions de clavegueram i aigua potable. 

L’actuació ha estat realitzada coordinadament amb els propietaris, que prèviament van sol·licitar llicència de reparcel·lació de la zona. Concretament es configuren 8 parcel·les per poder edificar, que es sumaran a l’habitatge ja existent.

L’actuació comportarà un cost previst de 71.202,78 €, dels quals el 74,33% seran assumits pels propietaris mitjançant contribucions especials, la resta, 18.274,28 €, es sufraguen amb fons municipals.

Actualment l’obra està en procés de licitació per tal que les empreses interessades presentin la seva proposta.

Des del Govern de l’ajuntament es valora com a molt positiva aquesta actuació, que s’ha fet amb una bona coordinació amb els particulars, i que suposarà una fantàstica ocasió per donar oportunitat de construir habitatge a les persones joves del poble que s’hi volen quedar a viure, o aquells que hi volen venir de nou. Es fomenta un creixement controlat i sostingut, però del tot necessari per trencar la tendència negativa de les darreres dècades.

Darrera actualització: 19.10.2022 | 15:38