L'AJUNTAMENT REHABILITA L'HABITATGE DE L'ANTIGA FÀBRICA DE FONOLLOSA I EL POSA A LLOGUER ACCESSIBLE

Dimecres, 14 d'abril de 2021 a les 00:00

L’ajuntament de Fonollosa ha rehabilitat l’habitatge de l’antiga Fàbrica del municipi invertint-hi 62.000€ i ara el posa a lloguer a un preu assequible; les persones interessades poden sol·licitar-ho fins el 13 de maig. L’any passat ja es va llogar la casa de les Escoles de Camps, que també va ser prèviament rehabilitada pel consistori. L’alcalde, Eloi Hernàndez, destaca “per primera vegada s’estan aplicant polítiques d’habitatge al municipi per tal que el jovent pugui viure-hi i que la gent pugui desenvolupar el seu projecte vital”.

L’ajuntament de Fonollosa dona per acabada la rehabilitació de l’habitatge de l’antiga Fàbrica, amb una inversió total de 62.000€, i el posa a lloguer a un preu accessible amb un contracte de 5 anys, prorrogable. Totes aquelles persones interessades poden presentar les seves sol·licituds fins el 13 de maig. Qualsevol ciutadà pot sol·licitar el lloguer d’aquest nou habitatge tot i que es valoraran positivament les peticions de famílies amb fills, amb necessitats socials, o que aportin un valor afegit al municipi al voler desenvolupar algun tipus d’activitat econòmica, social o artística. 

L’edifici consta d’una superfície construïda de 106’60m2 i una superfície útil de 92’60m2, dues places de pàrquing, una cuina-menjador, quatre habitacions, una cambra higiènica i també té sistemes energètics sostenibles, com plaques fotovoltaiques per l’aigua calenta sanitària i estufa de pellet per escalfar. 

Les diverses actuacions s'han dut a terme entre els anys 2020 i 2021, i han anat a càrrec de les empreses Garfiltek Serveis, D. Castro instal·lacions i Icart Obra Pública

 

L’any passat ja es va llogar la casa de les Escoles de Camps, que també va ser prèviament rehabilitada pel consistori i, segons l’alcalde de Fonollosa, Eloi Hernàndez, “les polítiques d’habitatge són una prioritat per nosaltres, les estem tirant endavant des de l’ajuntament per primera vegada i volem crear les condicions per tal que la gent jove es pugui quedar a viure al poble o hi pugui venir a desenvolupar el seu projecte de vida”. En aquest sentit Hernàndez destaca que “a més a més d’aquests dos nous habitatges generats des del propi ajuntament, en aquests moments estem valorant les sol·licituds d’ajudes per rehabilitació d’habitatges que vam convocar a principis d’any”.

Podeu consultar les bases de l’habitatge de l’antiga fàbrica, amb tota la informació i característiques de la casa: https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=293801&idens=808470005

Darrera actualització: 15.04.2021 | 18:38