L’AJUNTAMENT NOTIFICA L’INCOMPLIMENT DE LA NORMATIVA DE PREVENCIÓ D’INCENDIS A 230 PARCEL·LES DE CANET DE FALS.

Dilluns, 14 de març de 2022 a les 00:00

Fa un temps l’ajuntament va encarregar a una enginyeria forestal inspeccions tècniques de les 670 parcel·les de Canet de Fals, edificades o no. En aquests treballs se’n van identificar 230 que no compleixen en menor o major mesura les normatives i Lleis vigents sobre Prevenció d'Incendis en Nuclis de Població i Salubritat, Higiene i Ornat Públic Municipals.

Les darreres setmanes, aquestes 230 propietats han estat notificades i requerides a efectuar els treballs de neteja i tal·la, en un temps estipulat. Acabat aquest termini establert es tornaran a revisar i, si s’escau, s'obriran expedients sancionadors per assegurar que es porten a terme les actuacions necessàries per garantir-ne el compliment.

Volem recordar que les parcel·les brutes de vegetació comporten un elevat risc d’incendi, i també problemes de salubritat i de perjudici a la via pública (ja sigui per què la vegetació envaeix el pas de vianants a les voreres, o per què les fulles embruten els espais i la via pública).

Preguem la màxima col·laboració, reiterant en l'obligatorietat de totes i tots de mantenir les nostres propietats en bon estat, i contribuir d'aquesta manera a fer de Canet de Fals un nucli més net, saludable i respectuós amb l'entorn i sobretot amb el veïnat.

 

#juntsmillorem

Darrera actualització: 14.03.2022 | 16:13