L’AJUNTAMENT DE FONOLLOSA OBTÉ EL SEGELL DE TRANSPARÈNCIA DE LA UAB "INFOPARTICIPA" AMB UN 100% DE COMPLIMENT

Dimecres, 1 de març de 2023

Per tercer any consecutiu, el consistori ha aconseguit la distinció que atorga el Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquesta distinció premia la transparència informativa de les pàgines webs de les institucions i aquest cop, l’Ajuntament de Fonollosa ha obtingut un 100% de compliment dels 52 indicadors establerts pel ComSET. «Estem molt contents d’obtenir un any més aquest important reconeixement, i més amb uns resultats tant excel·lents com els aconseguits. La nostra voluntat és intentar mantenir aquesta fita i continuar millorant la tasca informativa i comunicativa del consistori. També volem agrair la gran feina que han fet els treballadors de l’ajuntament per poder arribar a aquest nivell de compliment. La comunicació i la transparència és marca del govern de l'ajuntament, i un cop més, rebem un reconeixement extern que així ho acredita».

Això ens torna a situar en la franja dels ajuntaments més transparents de Catalunya i millora els resultats obtinguts els anys anteriors. El 2020, any que es va aconseguir per primer cop el Segell InfoParticipa, l’Ajuntament de Fonollosa va obtenir un 94,23% de compliment dels 52 indicadors establerts pel ComSET, l’any 2021, un 98,08% i al 2022 un 100%.


#juntsmillorem #camps #canetdefals #fals #fonollosa #transparència #infoparticipa
www.fonollosa.cat

Darrera actualització: 1.03.2023 | 19:26