L'AJUNTAMENT DE FONOLLOSA INSTAL·LA PANELLS SOLARS PER ABASTIR LA LLAR D’INFANTS, EL CONSULTORI MÈDIC I EL LOCAL SOCIAL DE CANET DE FALS.

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 00:00

L'Ajuntament de Fonollosa ha començat a impulsar la instal·lació de panells solars fotovoltaics a edificis de titularitat municipal, començant en aquesta primera fase l’abastiment d’electricitat compartida generada per a la Llar d’Infants municipal, el consultori mèdic i el local social de Canet de Fals.
 

Aquesta nova instal·lació s'ha dut a terme a la teulada de l'edifici de la Llar d'Infants Municipal, situada a Canet de Fals i consta de 28 panells solars fotovoltaics de 540Wp que generen un total de 15,12KWp i donaran energia elèctrica als edificis de la Llar d'Infants, el CAP de Canet i al Local Social Municipal mitjançant l'associació dels comptadors a la nova instal·lació. Això permetrà rebaixar el consum elèctric provinent de la xarxa amb una reducció de la despesa estimada en 1.400€ anuals.

L'empresa encarregada de la instal·lació ha estat Elèctrica Pintó, S.L. i ha tingut un cost de 24.814,01 euros, finançats per un programa de la Diputació de Barcelona. També ha comptat amb la col·laboració de l’Agència de l’Energia del Bages del Consell Comarcal, que és qui en va redactar el projecte tècnic.

L'actuació també té un gran valor mediambiental gràcies a la reducció d'empremta del Diòxid de Carboni (CO2) que proporciona l'ús de les Energies Renovables i l'Autoconsum.

Darrera actualització: 16.01.2023 | 15:12