L'AJUNTAMENT DE FONOLLOSA HA OBTINGUT PER PRIMER ANY LA DISTINCIÓ DEL SEGELL INFOPARTICIPA COM A RECONEIXEMENT A LA TRANSPARÈNCIA

Dimarts, 30 de març de 2021 a les 00:00

L'ajuntament de Fonollosa ha obtingut per primer any la distinció del Segell InfoParticipa com a reconeixement a la transparència de la pàgina web municipal. La puntuació en transparència que ha rebut el consistori ha estat d’un 94,23% en funció dels 52 indicadors establerts pel ComSET (Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

L’ajuntament de Fonollosa ha obtingut la distinció del Segell infoparticipa, un reconeixement a la transparència de la pàgina web municipal, aconseguint una puntuació total de 94,23 sobre 100 punts possibles. A partir dels 52 indicadors establerts pel ComSET, basats en la Llei de Transparència del 2013, s'atorga el Segell Infoparticipa a les poblacions que obtenen més indicadors positius en funció de la seva població. L’ajuntament de Fonollosa ha millorat de manera molt notable la puntuació de transparència ja que segons el mateix indicador a l’any 2020 va obtenir un 31,25%.

Segons l’alcalde del municipi, Eloi Hernàndez, aquesta millora dels darrers anys es deu “al nostre compromís, reiterat en moltes ocasions, de convertir l’ajuntament en un espai obert, transparent, al servei de la gent i amb les parets de vidre” i ha afirmat que “la transparència, retre comptes a la ciutadania, és la nostra manera d’entendre la política i estem molt satisfets que s’hagi premiat a l’ajuntament per aquest esforç que hem fet en els darrers anys a favor de la transparència” alhora que ha volgut destacar “la bona feina del personal de l’ajuntament per fer-ho possible i de l’equip de govern, una feina col·lectiva que ha donat els seus fruits en forma de reconeixement”. Finalment Hernàndez ha apuntat que “aquest és el camí que volem seguir fent, apropant-nos cada cop més i generant unes institucions públiques que estiguin a l’alçada del que exigeix la ciutadania”.

En aquest enllaç es pot consultar totes les dades relatives al segell Infoparticipa: http://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/fonollosa

 

#juntsmillorem

Darrera actualització: 30.03.2021 | 15:02