L'AJUNTAMENT COL·LABORA AMB LES ENTITATS ESPORTIVES LOCALS

Dilluns, 28 de març de 2022 a les 00:00

Com és costum durant els darrers anys, l'Ajuntament de Fonollosa es reuneix amb les entitats esportives del nostre municipi per tal de fer extensiu el nostre compromís amb elles, i consolidar col·laboració econòmica pel funcionament de les seves activitats. 

 

Ens hem reunit amb el Francesc Badia i el Sergi Bacardit, presidents del Club Esportiu Fonollosa i del Motoclub Fonollosa respectivament, per tal de revisar i signar els annexos econòmics dels convenis que tenim establerts.

D'aquesta manera, col·laborem activament amb ambdues entitats fent arribar el nostre suport tant econòmic com humà, en totes aquelles activitats que realitzen i que requereixin del nostre suport. 

 

Per altra banda també col·laborem estretament amb l'entitat esportiva Club Bike Catalunya, en la seva tasca de fer arribar a tots els nois i noies la pràctica de la BTT. 

 

Volem reiterar la nostra voluntat de col·laborar amb l'esport municipal, base fonamental de salut i benestar, en totes les seves franges d'edat, i agrair la feina i dedicació de totes les persones membres de les entitats esportives.

 

#juntsmillorem

 

Darrera actualització: 28.03.2022 | 15:23