L'AJUNTAMENT ATORGA ELS SEGONS "GUARDONS POBLES DE FONOLLOSA"

Dimecres, 9 de juny de 2021

Els mestres Agustí Lleyda i Imma Cortina rebran el Guardó d’Honor, Maria Navarrete el cultural i associatiu, Carles Calavera l’esportiu, i també es reconeix el mèrit acadèmic a Ramon Miquel.

FORMULARI PER RESERVAR LOCALITAT [+aquí]

 

L’ajuntament de Fonollosa va convocar la segona edició dels “Guardons Pobles de Fonollosa”, després que l’any passat es va haver de suspendre a causa de la pandèmia. Els guardons volen reconèixer i homenatjar a persones, entitats o col·lectius del pobles o vinculats a ells que han destacat pels èxits assolits, la trajectòria personal, o per la promoció que han fet del municipi en els seus àmbits. Durant el període obert es van rebre diverses candidatures, les quals van ser afegides a les que restaven de la primera edició.

El Jurat, que es va reunir el passat 3 de juny, va emetre el següent veredicte:

 

GUARDÓ CULTURA I ASSOCIACIONISME 2019-2020

Maria Navarrete i Fa

Educadora sòcioemocional i activista cultural, és veïna de Canet de Fals i fortament vinculada a les entitats del poble. Des de fa anys treballa en el món de la cultura, el lleure educatiu i l’educació emocional. És impulsora de diverses iniciatives al municipi en aquests àmbits, també en joventut i gent gran.

GUARDÓ ESPORT 2019-2020

Carles Calavera i Grau

Veí de Fals, va guanyar tres medalles en l’Special Olympics d’Abu Dhabi 2019, en la competició de gimnàstica artística internacional. En aquesta competició s’atorguen medalles als vuit primers classificats, i en Carles va quedar 5è en la categoria d’anelles, 6è en salt, i 7è en terra.

GUARDÓ D’HONOR 2019 – 2020 Ex aequo

Agustí Lleyda i Basiana

Imma Cortina i Grau

Han estat mestres de l’Escola de Fonollosa durant 39 i 33 anys, respectivament, formant part de diversos equips directius, lluitant, fent-la créixer i estimant-la, tot deixant una forta petjada en la consolidació de l’Escola que avui dia coneixem. De la seva mà van néixer projectes com el tenis-taula, el de natura, el de poesia, el de plàstica, o el treball dels sentiments. També van crear i impulsar un dels trets més singulars de l’Escola, com és el projecte de música, i van ser ideòlegs de la idea d’una escola vinculada al territori basada amb el respecte a les persones, l’entorn i les tradicions. Ambdós estan jubilats des de la primera meitat de l’any 2019.

 

RECONEIXEMENT 2019-2020 AL MÈRIT ACADÈMIC

Ramon Miquel i Grau

Veí de Fonollosa, el 2019 va acabar el grau d'enginyeria química a la UPC de Manresa sent el millor expedient de la promoció i el segon de l’anualitat comptant totes les especialitats d’enginyeries, obtenint 25 matricules d’honor durant tota la carrera. El curs 19-20 cursà un Màster en enginyeria dels recursos naturals, aconseguint altre vegada tornar a ser el millor expedient de la promoció.

 

El Jurat va estar format per 7 membres: tres representants de l’ajuntament, un veí i una veïna del municipi i dues persones externes (una activista cultural i un periodista esportiu).

Els Guardons seran lliurats el diumenge 20 de juny a 2/4 de 8 de la tarda, en un acte institucional que es celebrarà al pati de l’Escola de Fonollosa. Serà presentat per l'actor fonollosenc Joan Vall, comptarà amb l'actuació del Trio Verdum, i també es podrà visitar l'exposició de "CADIRES ACOLLIDORES", realitzada pels alumnes de cicle mitjà de l'Escola.

Per assistir-hi, cal reservar la localitat mitjançant un formulari telemàtic que trobareu al web www.fonollosa.cat, o trucant a les oficines municipals.

 

FORMULARI PER RESERVAR LOCALITAT [+aquí]

Podreu seguir l'acte en directe al canal de Youtube de l'Ajuntament.

https://www.youtube.com/channel/UC2xo-Xa0qtvUVwcSGaDd0Cg/featured

 

#juntsmillorem

Darrera actualització: 10.06.2021 | 20:21