GESTIÓ DE LES COLÒNIES DE GATS AL CARRER

Dijous, 25 de març de 2021 a les 00:00

A la tardor del 2020 l'ajuntament va iniciar una campanya porta a porta per promoure entre la població una millor gestió de les colònies de gats al carrer amb la finalitat de controlar la seva proliferació desmesurada, tanmateix es vol assegurar també una bona alimentació i facilitar el procés de captura i retorn durant les campanyes d'esterilització.

Per a dur a terme aquesta fita, s'ha instal·lat una caseta d'alimentació a la confluència dels carrers Mirador de Canet i Cr. St. Esteve.
Persones voluntàries els acostumaran a abandonar els punts on actualment s'alimenten, normalment les àrees d'escombraries o als punts del carrer on diversos veïns els hi deixen menjar, mitjançant un procés d'acostament fins a arribar a la caseta on trobaran menjar i aigua.
Poder concentrar-los a la zona de la caseta d'alimentació facilitarà el procés de captura per la seva esterilització.

Aquesta feina comporta una responsabilitat per part de tothom i és per això que us demanem que eviteu de donar menjar als gats en llocs diferents de l'establert.

Si estàs interessat/da en participar en el Projecte Gats com a voluntari, posa't en contacte amb l'ajuntament mitjançant correu electrònic a fonollosa@fonollosa.cat o per telèfon al 93 836 60 05.

 

#juntsmillorem

Darrera actualització: 25.03.2021 | 16:33