FEM FONOLLOSA - ITINERARIS PEL MUNICIPI DE FONOLLOSA

Dijous, 1 de desembre de 2022 a les 00:00

En Daniel Cayuela viu a Canet de Fals i és alumne de 2n de batxillerat de l'INS Quercus. 

Com a treball de recerca per la nota final de curs ha creat Fem Fonollosa, un projecte que pretén fer consciència d'alguns dels espais del seu municipi i dels quals en té molta estima.

Fem Fonollosa és un projecte turístic i comercial el qual ofereix itineraris naturals, culturals i familiars pel municipi de Fonollosa. La finalitat és fer conèixer l'àmplia varietat de monuments històrics, fer gaudir de la infinita natura i vegetació que ens proporciona, i per últim, fer promoure l'economia dels comerços de la zona.

Els itineraris engloben diferents terrenys, camins, distàncies, monuments, boscos... I es poden fer corrent, fent una caminada en família o, fins i tot, anant en bicicleta (encara que hi ha trams complexos en certes rutes per portar la bicicleta). Cal destacar també que Fem Fonollosa no té per què quedar-se així, ja que qualsevol participant pot ampliar moltíssim, sigui afegint noves rutes o recercant més informació dels diferents punts d'interès que ens trobem al llarg del territori.

Però a més, en Dani ha pensat en tot i es va posar en contacte amb l'Ajuntament de Fonollosa per tal de sol·licitar col·laboració i així poder oferir una motivació addicional a tothom qui faci la ruta i segueixi uns senzills passos.

 

Així que, si vols aconseguir una visita guiada a les ⛪️ Torres de Fals totalment gratuïta entra a #FemFonollosa i segueix els tres senzills passos que el Dani t'explica a l'apartat Recompensa 🤩

 

Darrera actualització: 01.12.2022 | 12:03