ES CONSTITUIEX LA TAULA DE SALUT COMUNITÀRIA DE SANT JOAN DE VILATORRADA, FONOLLOSA, RAJADELL I AGUILAR DE SEGARRA PER INVOLUCRAR LA COMUNITAT EN LA SALUT DE LA POBLACIÓ

Dijous, 13 d'octubre de 2022 a les 00:00

L’Equip d’Atenció Primària Sant Joan de Vilatorrada promou un grup de treball estable que es reunirà trimestralment per desenvolupar projectes en comú als quatre municipis.
La Taula de Salut Comunitària està format per una quinzena de persones, entre les quals hi ha representants de ciutadania, entitats, professionals sanitaris, ajuntaments, professionals de treball social i de les farmàcies de la zona.

El 21 de setembre es va fer una primera sessió informativa, oberta a tothom, que va servir per detectar les necessitats i actius de salut que hi ha a cada localitat. Hi van participar una quarantena de persones i va servir per posar en comú les necessitats de salut que hi ha a cada localitat segons el grup d’edat –infants i adolescents, persones adultes i gent gran– i també per conèixer de quins actius de salut disposa la població. Entre els assistents hi havia l’alcalde de Sant Joan, Jordi Solernou; els regidors de Salut de Sant Joan (Paqui Garcia), de Fonollosa (Joaquim Busom) i d’Aguilar de Segarra (Montse Isern); una representant de l’Ajuntament de Rajadell (Judit Ferrer); membres de diverses associacions dels quatre municipis, com el Club Esportiu Fonollosa, l’Associació Tria, Les Oliveres, la Biblioteca Cal Gallifa, l’Escola d’Adults de Sant Joan i el Centre Ocupacional d’Ampans, entre d’altres, i ciutadans que no estan lligats a cap entitat, però que tenen ganes de participar activament en el projecte.

Darrera actualització: 13.10.2022 | 13:25

Imatges