ELS INFANTS DE CICLE MITJÀ DE L'ESCOLA DE FONOLLOSA DEMANEN PARLAR AMB L'ALCALDE

Divendres, 27 de novembre de 2020 a les 00:00

Els infants de cicle mitjà fan arribar a l’alcalde la preocupació per la quantitat de deixalles trobades al bosc.
En la carta que van lliurar proposen diverses solucions a aquesta problemàtica que “afecta al medi ambient i al canvi climàtic”.

Els nens i les nenes de cicle mitjà de l’Escola han visitat a l’alcalde de Fonollosa per explicar-li que passejant pels boscos del voltant del poble els van trobar molt plens de deixalles, i que veuen com això és culpa de la gent que n’hi llença. En la carta que li han lliurat, indiquen que n’han recollit i classificat moltes, com teules de fibrociment, pneumàtics,  trossos d’un vàter, filferro, ampolles de plàstic i vidre, llaunes, bombetes,... entre d’altres. Això, indiquen, afecta al medi ambient i al canvi climàtic, suposa un greu perill d’incendi forestal, i també pot causar danys a animals i humans.

Tot i que els nens i nenes ja proposen algunes solucions, des de l’ajuntament de Fonollosa apel·lem a la consciència i la responsabilitat ciutadana per evitar aquestes conductes que malmeten el medi natural i rural. Demanem a les veïnes i veïns dels pobles que no llenceu deixalles al bosc, a la via pública i/o a les mateixes àrees de recollida de manera incorrecte (fet que genera uns importants sobrecostos que acaben repercutint a tota la població), i que a la vista de la demanda feta pels alumnes, siguem exemplars pels nostres fills i filles. Moltes gràcies!

Aprofitant la visita, infants van fer preguntes sobre l’ajuntament, la feina d’alcalde, els regidors, del poble o de la nova escola.

Darrera actualització: 27.11.2020 | 20:22