EL DIRECTOR GENERAL D’ORDENACIÓ DEL TERRITORI I URBANISME DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA ES REUNEIX AMB L’ALCALDE DE FONOLLOSA

Divendres, 6 de maig de 2022 a les 00:00

El passat 29 d’abril el Director General d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya, Agustí Serra, va visitar l’ajuntament de Fonollosa on es va reunir amb l’alcalde Eloi Hernàndez. Els van acompanyar el director dels serveis territorials del Departament de Vicepresidència, Antoni Massegú, i l’arquitecte municipal de Fonollosa Jordi Pont.

En la reunió de treball es van tractar diversos temes relacionats amb el desenvolupament de les novetats introduïdes amb la modificació de la Llei d’Urbanisme de Catalunya, sobretot pel què fa a les edificacions en sòl no urbanitzable pels municipis de menys de 2.000 habitants. També es van parlar de diverses problemàtiques urbanístiques que l’ajuntament està treballant per a la seva resolució, o el procés de modificació del POUM i la redacció del nou Catàleg de Masies del municipi. 

Des de l’ajuntament fem una valoració molt positiva de la trobada i la visita del Sr. Serra, que ha permès tractar de primera mà temes cabdals pel desenvolupament territorial dels nostres pobles.

 

#juntsmillorem

Darrera actualització: 06.05.2022 | 17:31