CONVOCATÒRIA D'AJUDES A LES PERSONES TREBALLADORES AUTÒNOMES I EMPRESES DE FONOLLOSA, QUE S’HAN VIST AFECTADES ECONÒMICAMENT PER LES CONSEQÜÈNCIES DEL COVID-19

Divendres, 24 de juliol de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament de Fonollosa, dins el Pla de Reactivació Social i Econòmica, ha destinat una partida de 15.000 € a la línia per a persones autonòmes i empreses del municipi. Les adjues són d'un mínim de 200 € i un màxim 500 €, i es resolen per ordre d'entrada fins a exhaurir el pressupost total. El termini per presentar la sol·licitud s'obre el 27 de juliol i s'allarga fins el 7 d'agost.

Aquest proper dilluns s'obre el termini per presentar sol·licituds a la CONVOCATÒRIA D'AJUDES A LES PERSONES TREBALLADORES AUTÒNOMES I EMPRESES DE FONOLLOSA, QUE S’HAN VIST AFECTADES ECONÒMICAMENT PER LES CONSEQÜÈNCIES DEL COVID-19, que l'Ajuntament de Fonollosa ha convocat amb un pressupost total de 15.000 €, dins el Pla de Reactivació Social i Econòmica del municipi.

Hi poden accedir totes les persones treballadores autònomes, persona física, empreses, empadronades a Fonollosa i donades d’alta com a treballadors/es autònoms/es i empreses al Règim Especial del Treball Autònom de la Seguretat Social (RETA) o a una mutualitat com a sistema alternatiu al RETA, amb centre de treball o activitat a Fonollosa, que reuneixin els requisits de l’apartat 4 de les Bases de la convocatòria (haver suspès obligatòriament la seva activitat econòmica com a mesura derivada de l'aplicació del Reial Decret 463/2020,de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19; o haver patit una reducció del 50% de la seva facturació en el mes d´abril de 2020, en comparació amb el mateix mes de l'any anterior).

Les ajudes són d'un mínim de 200 € i un màxim de 500 €, i es resolen per ordre de registre d'entrada, fins a esgotar el pressupost total disponible. La tramitació s'ha de fer telemàticament, adjuntant a la instància genèrica la sol·licitud de l'Annex 2.

 

Aquestes ajudes han estat formulades després de la reunió que els responsables municipals van mantenir amb autònoms i PIMES el 14 de maig passat, i són un pas més a les diferents línies que s'han tirat endavant dins el Pla de Reactivació Social i Econòmica del municipi de Fonollosa, que ha impulsat el Govern municipal, com les ajudes per la participació dels infants als Casals d'Estiu, o les ajudes socials a persones i famílies vulnerables.

 

Trobareu les Bases i els Annexos 1 i 2 a l'enllaç de sota la pàgina.

 

Darrera actualització: 24.07.2020 | 15:32