COMENCEN OFICIALMENT LES OBRES DE REMODELACIÓ DE LA FASE 1 DE L'ESCOLA DE FONOLLOSA

Divendres, 16 de febrer de 2024

Finalment, ja tenim aquí l’inici de les obres que l’empresa Romà Infraestructures, guanyadora de la licitació competint amb 6 empreses més del sector, començarà en breus. En aquesta primera fase del projecte s’actuarà construint tres nous edificis a la zona que actualment és fora del recinte escolar, s’ampliarà aquest recinte, es farà una nova entrada per la zona nord i es faran una sèrie d’enderrocs, entre d’altres.

La durada prevista de l’obra és de 24 mesos i per tant, aquesta haurà de conviure amb el funcionament de l’escola. Aquest és un punt que hem treballat molt des del principi, donant-hi una puntuació important ja a l’hora de fer el concurs de projectes que va guanyar el despatx d’arquitectura del Marc Rifà, el redactor del projecte i el director de l’obra. L’empresa constructora, la direcció de l’escola i l’ajuntament estaran en constant contacte per treballar tots en la mateixa direcció i resoldre els diferents problemes que puguin anar sorgint.

 

Finalment, l’import de les obres d’aquesta primera fase segons el conveni signat entre l’ajuntament i la Generalitat de Catalunya, després de les degudes modificacions de preus, és de 2.925.116,32€, dels quals la Generalitat n’assumirà 2.632.604,72€. L’Ajuntament de Fonollosa n’assumirà la part restant, que ascendeix a 292.511,60€.

 

Tota la xarxa educativa que teixeix el nostre territori està impacient i emocionada per veure començar aquesta reforma que, evidentment, és molt necessària degut a l’estat actual d’alguns dels edificis de l’escola i les necessitats de nous espais per poder absorbir les necessitats de tots els nostres infants. Volem agrair la feina de tots i totes els que hi heu posat el vostre granet de sorra perquè la idea inicial anés prenent forma i hagi acabat esdevenint una realitat que il·lusiona a tothom!

 

Seguim treballant pels nostres pobles!

Darrera actualització: 16.02.2024 | 18:50