CAMPANYA PER CONTROLAR EL MOSQUIT TIGRE

Dissabte, 26 de juny de 2021 a les 11:00

Amb l’arribada de l’estiu es donen les condicions climàtiques ideals  que afavoreixen el desenvolupament de diferents espècies de mosquits. Les invasores, com el mosquit tigre, son una nova amenaça que s’afegeix en els darrers anys a la molèstia causada per les espècies locals tan en l’àmbit de la salut personal com pública.

L’ajuntament de Fonollosa som conscients d’aquesta problemàtica i fa temps que fem actuacions concretes de prevenció mitjançant una empresa especialitzada en el tema. Es fa tractament aplicat directament a les aigües estancades dels embornals de la xarxa de clavegueram i aigües pluvials amb un larvicida, quatre vegades entre els mesos de juny  i  setembre, que és l’època més propícia.

Tot i això, amb la voluntat d’aprofundir  més  en el tema i conèixer l’abast del nostre entorn, l’any passat vàrem encarregar un estudi realitzat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat a través de la Diputació de Barcelona “sobre els  mosquits al municipi de Fonollosa”,  una diagnosi integral d’espais públics i privats que ens va donar una informació molt valuosa detectant nous focus potencials de proliferació de mosquits i així poder fer noves actuacions preventives tan en espais públics com en dependències municipals.

Donat que es va evidenciar l’existència de focus de mosquits també en espais privats, la seva  prevenció és responsabilitat de tots. Per aquest motiu us enviem una sèrie de consells i recomanacions  a traves de la CAMPANYA PER CONTROLAR EL MOSQUIT TIGRE, tot demanant-vos que us en feu corresponsables i vetllem per la millora de la qualitat de vida als nostres pobles.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

#juntsmillorem

Darrera actualització: 25.06.2021 | 15:58