AFECTACIONS I TALLS A LA CARRETERA BV-3008 PER OBRES D’EIXAMPLAMENT DEL PONT DEL RAVAL DEL PAISÀ

Dimecres, 30 de setembre de 2020 a les 09:00

Benvolgudes veïnes i veïns,

Us informem que la Diputació de Barcelona iniciarà el proper dilluns 5 d’octubre una actuació d’eixamplament de la base del pont de Raval del Paisà, a la carretera BV 3008, dins del projecte “Conservació d’elements de superestructura en ponts de la xarxa” de carreteres que són de la seva propietat.

Així, l’actuació consistirà en una ampliació del ferm dels 5,950 m actuals, a una plataforma de 9,250m, fet que permetrà tenir una calçada més ampla, espai a les vores, unes millors tanques protectores i una innegable millora en seguretat.

 

Les obres tindran una afectació important per l’accés a les poblacions de Fonollosa i Camps, principalment, ja que requerirà el pas alternatiu de vehicles amb un semàfor, però també el tall total durant períodes temporals. Des de l’ajuntament hem vetllat per tal que l’afectació fos la mínima, i s’ha consensuat un pla de treball que ha reduït les implicacions a les següents:

Pas alternatiu regulat amb semàfors

(prohibit el pas a vehicles de més de 9m de longitud i 2,4m d’amplada):

De l’inici de les obres, el dilluns 5 d’octubre, a la previsió de finalització, el divendres 11 de desembre.

 

Talls diürns a la carretera, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 5 de la tarda, de dilluns a divendres (la resta d’hores, pas alternatiu amb semàfors):

Del dimarts 13 d’octubre al divendres 30 d’octubre.

* durant el mes de novembre, es realitzarà talls en 3 dies puntuals que seran comunicats prèviament.

** Durant aquest període i horari, estarà totalment prohibit el pas per la carretera en el tram just del pont. Es recomanen com a rutes alternatives el pas del Raval del Soler de Camps, i la sortida 114 de la C-25 a Aguilar de Segarra.

 

La Diputació de Barcelona és la responsable d’aquesta obra i, per tant, s’ocupa de comunicar les afectacions als diversos organismes i serveis d’emergències. Malgrat tot, per qualsevol consulta específica us podeu dirigir a l’ajuntament (demanant cita prèvia) i us hi posarem en contacte.

 

Tot agraint la comprensió de tothom, desitgem que les obres transcorrin amb total normalitat i que ben aviat puguem gaudir d’una millora important a la xarxa viària del nostre municipi.

 

Salutacions.

 

#juntsmillorem

Darrera actualització: 30.09.2020 | 11:22