ACTES A FONOLLOSA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Dimarts, 28 de novembre de 2023

💞 Els actes organitzats pel 25N van arrencar el dissabte dia 16 de novembre amb l'espectacle de titelles infantil Blauró!
Una divertida història on la tolerància va ser la seva base conductora i la qual ens va ensenyar que ningú és menys que ningú per ser diferent. En van gaudir una trentena de persones les quals van sortir encantadíssimes per l'emotiu i intel·ligent espectacle.

🗣️ Dimecres 21 va dur-se a terme el taller de "Violència de Gènere. Trets i Reptes (Especial Persones Grans)" al Casal de Fals, organitzat per l'Ajuntament de Fonollosa amb la col·laboració de l'ACR de Fals.
Una vintena d'assistents van conversar i aprendre a reconèixer les característiques de la violència de gènere, identificar les diferents formes i reconèixer els símptomes en un taller enfocat especialment a les persones grans.
La valoració final va ser molt positiva tant pels organitzadors del taller com pels assistents al mateix.

⚽ D'altra banda, el mateix 25N a l'inici del partit de futbol sala del CEFS Fonollosa femení es va llegir el manifest unitari al qual l'ajuntament s'havia adherit anteriorment per fer extensa la reivindicació també des de l'àmbit esportiu.

Darrera actualització: 28.11.2023 | 17:21