LA FÀBRICA OBRE EL TELÓ!

Dimecres, 17 d'abril de 2024 a les 00:00

Dissabte es va celebrar l’acte “La Fàbrica obre el teló” que va servir per posar en marxa el nou equip cultural municipal, instal·lat a l’antiga fàbrica tèxtil Soldevilla del poble de Fonollosa.

L’acte va consistir amb un concert de la Banda de Música de Cardona (formada per una cinquantena de músics), i al finalitzar es va oferir un aperitiu. Hi va haver ple absolut amb més de 210 persones, i va comptar amb l’assistència de la Vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, Hble. Sra. Laura Vilagrà i Pons, en representació d’una de les institucions que han posat finançament per a l’execució de les obres de rehabilitació i adequació de l’espai.

 

La primera fase del projecte ha condicionat un espai de 330 metres quadrats com a sala d’actes amb un escenari, una sala petita per ús provisional de bar durant els actes, lavabos i unes grades mòbils que converteixen l’espai en polivalent.

 

Al nou espai s’hi traslladaran les activitats del poble que els últims 50 anys s’han dut a terme al Centre cultural ubicat als baixos de l’antiga rectoria, i el nou equipament continuarà sent gestionat per l’Associació Cultural i Recreativa de Fonollosa, mitjançant un conveni de cessió de gestió.

Darrera actualització: 17.04.2024 | 14:05