LA FÀBRICA OBRE EL TELÓ!

Dimecres, 17 d’abril de 2024

Dissabte es va celebrar l’acte “La Fàbrica obre el teló” que va servir per posar en marxa el nou equip cultural municipal, instal·lat a l’antiga fàbrica tèxtil Soldevilla del poble de Fonollosa.

L’acte va consistir amb un concert de la Banda de Música de Cardona (formada per una cinquantena de músics), i al finalitzar es va oferir un aperitiu. Hi va haver ple absolut amb més de 210 persones, i va comptar amb l’assistència de la Vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, Hble. Sra. Laura Vilagrà i Pons, en representació d’una de les institucions que han posat finançament per a l’execució de les obres de rehabilitació i adequació de l’espai.

 

La primera fase del projecte ha condicionat un espai de 330 metres quadrats com a sala d’actes amb un escenari, una sala petita per ús provisional de bar durant els actes, lavabos i unes grades mòbils que converteixen l’espai en polivalent.

 

Al nou espai s’hi traslladaran les activitats del poble que els últims 50 anys s’han dut a terme al Centre cultural ubicat als baixos de l’antiga rectoria, i el nou equipament continuarà sent gestionat per l’Associació Cultural i Recreativa de Fonollosa, mitjançant un conveni de cessió de gestió.

Darrera actualització: 17.04.2024 | 14:05