AUTORITZACIÓ O COMUNICACIÓ PER A LA REALITZACIÓ D'ACTIVITATS DE CREMA AMB RISC D'INCENDI FORESTAL.

Dijous, 19 d'octubre de 2023 a les 00:00

L’entrada en vigor de la Llei espanyola de residus i sòls contaminats per a una economia circular prohibeix la crema de restes silvícoles o forestals de particulars i declara que només podran cremar restes vegetals agràries les micoexplotacions o petites explotacions agràries.

Amb tot, aquestes explotacions hauran de complir amb la normativa de prevenció d'incendis, per la qual cosa a partir del 16 d'octubre fins el 14 de març s'haurà de comunicar la crema de restes vegetals al Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Per les veïnes i veïns de cases particulars us recordem que l’Ajuntament de Fonollosa té habilitats punts de poda municipals on podeu dipositar-hi les restes de jardineria directament (sense bosses de plàstic) o, si és en petites quantitats, a través del servei gratuït de recollida a domicili del RECAIU trucant al telèfon 605332840.
Si no, també podeu portar les restes directament a les deixalleries més properes.

👉 Podeu consultar tota la informació referent a la llei 7/2022 i accedir als tràmits de sol·licituds per crema de restes vegetals agràries les micoexplotacions o petites explotacions agràries aquí: Autorització o comunicació per a la realització d'activitats amb risc d'incendi forestal

Darrera actualització: 19.10.2023 | 10:11