Convocatòria dels segons GUARDONS POBLES DE FONOLLOSA

Dijous, 18 de març de 2021 a les 09:00

L’Ajuntament de Fonollosa convoca els Guardons Pobles de Fonollosa per reconèixer i homenatjar a persones, entitats o col·lectius de Canet de Fals, Fals, Camps i Fonollosa, que desenvolupen o han desenvolupat la seva activitat en qualsevol dels àmbits d'actuació: cultural, associacionsime, esportiu, social, econòmic, pedagògic, acadèmic, cívic, juvenil,... Es poden presentar candidatures fins el 23 d'abril.

L’Ajuntament de Fonollosa convoca els Guardons Pobles de Fonollosa per reconèixer i homenatjar a persones, entitats o col·lectius dels pobles o vinculats a ells que han destacat pels èxits assolits o per la promoció que han fet del municipi de Fonollosa en els seus àmbits. En especial, es vol reconèixer l’esforç, la superació, la tenacitat i el treball en favor del territori i la comunitat.


És també objectiu dels guardons, el reconeixement de trajectòries destacades en la vida dels nostres pobles, així com destacar, promoure, afavorir i fomentar noves iniciatives individuals o col·lectives que contribueixin de manera notable i continuada a la millora en la promoció, divulgació o dinamització del municipi.

QUINES CATEGORIES HI HA?


- Guardó àmbit social/cultural/humanitats 2019-2020: reconeixement a persones, col·lectius o entitats per la seva dilatada i decidida aportació al món de la cultura i l’associacionisme locals, l’àmbit social, pedagògic o acadèmic en tots els seus vessants, econòmic, cívic i juvenil. També es premiaran èxits i/o iniciatives.


- Guardó Esport 2019-2020: reconeixement a persones, col·lectius o entitats pels èxits esportius, i/o la seva trajectòria i aportació al món de l’esport.

- Guardó d’Honor 2019-2020: en reconeixement a la trajectòria en qualsevol dels àmbits (cultural, esportiu, social, econòmic,...), o persona, entitat, col·lectiu o iniciativa que hagi destacat durant el període temporal en qualsevol àmbit, de qualsevol edat i categoria o bé que destaqui per la rellevància de la seva tasca en els valors, la promoció o la difusió del municipi. També vol ser la distinció d’agraïment a aquells qui han dedicat una part important de la seva vida als pobles i el municipi.


TOTHOM POT PRESENTAR CANDIDATURES A REBRE EL GUARDÓ


Qualsevol persona, entitat o col·lectiu del municipi de Fonollosa pot presentar la seva proposta de candidatura (pròpia o d’altri), degudament raonada.

Podeu presentar les vostres propostes de candidatures mitjançant el següent   formulari online clicant aquí

(*No podran rebre cap distinció els membres actuals de l’Ajuntament de Fonollosa.)


EL JURAT


El Jurat estarà format per set membres, assegurant la paritat i representativitat dels diversos nuclis. Serà presidit per l’Alcalde de Fonollosa, i en formaran part quatre membres del municipi (un de cada nucli, CAmps, Fals, Fonollosa i Canet de Fals) i 2 membres externs al municipi amb trajectòria a l'àmbit cultural i/o esportiu. 


El lliurament dels Guardons es realitzarà en un acte institucional convocat per l’Ajuntament. El veredicte del Jurat s’haurà anunciat prèviament.

Darrera actualització: 18.03.2021 | 16:26